Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024» ο Δήμος Ζίτσας

Στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024» ο Δήμος Ζίτσας

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024»  που διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης καθώς και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/05/2024)  από  τον  Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχρινάνη, παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου,  των τοπικών αρχών και φορέων της Ηπείρου καθώς και πλήθους κόσμου.

«Συμμετέχουμε ως εκθέτες, με στόχο να προβάλλουμε   το τουριστικό προϊόν και τα προϊόντα της περιοχής μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος, Κατερίνα Μπαλάφα, και ευχαριστεί τα στελέχη της υπηρεσίας «για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να καταστεί το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας από τα πιο όμορφα και καλαίσθητα της διοργάνωσης».

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους.   Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη (22/05/2024) και είναι ανοιχτή από τις 17:00 μ.μ. έως 21:30 μ.μ..

Φωτογραφικό υλικό

Στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024» ο Δήμος Ζίτσας
Στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024» ο Δήμος Ζίτσας
Αναρτήθηκε στις 20 Μάιος 2024

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα