Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρηματιών –προμηθευτών χρησιμοποιώντας στοιχεία του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει πως τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκαν προσπάθειες εξαπάτησης σε βάρος επιχειρηματιών-προμηθευτών του Δήμου. Ειδικότερα, επιτήδειοι ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου και χρησιμοποιώντας στοιχεία που είναι αναρτημένα στη «Διαύγεια», ζητούν τηλεφωνικά από επιχειρηματίες – προμηθευτές να συνδέσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέσω e-banking ώστε να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς η εξόφληση των τιμολογίων τους. Ο Δήμος Ζίτσας εφιστά την προσοχή σε όλους τους συνεργάτες του να μην αποστέλλουν ...

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Στον Δήμο Ζίτσας θα προσληφθούν πέντε (5) άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας Κλάδου/ ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων με χρονική διάρκεια της σύμβασης 2 μήνες Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07. Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.2527/97.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Απογραφή Γεωργικών Ελκυστήρων

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Περισσότερα δρομολόγια και φθηνότερα εισιτήρια στις μετακινήσεις με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για όλους τους δημότες του εξασφαλίζει ο Δήμος Ζίτσας

Δωρεάν μετακινήσεις και φθηνότερα εισιτήρια για όλους τους δημότες του εξασφαλίζει ο Δήμος Ζίτσας με τη νέα σύμβαση που θα υπογράψει με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, δρομολογώντας νέα δεδομένα στον τομέα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών. «Εφαρμόζουμε κοινωνικές πολιτικές οι οποίες δημιουργούν φράγματα ανάσχεσης της ερημοποίησης των χωριών μας και ταυτόχρονα  ανακουφίζουν τους κατοίκους από το κόστος των μετακινήσεών τους», αναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Δημοσίευση ανακοίνωσης διακοπής ρεύματος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :     Την Τρίτη 25-06-2024 :   Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές: Ασβεστοχώρι.   Β) Από ώρα 09:00 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές: Ροδοτόπι, Ζωοδόχος, Γραμμενοχώρια, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Αγ. Ανάργυροι, Δελβινακόπουλο, Γραμμένο, Βαγενήτι, Πολύλοφος, Λύγγος, Περάτη, Κόντσικα, Κληματιά, Καρίτσα, Ζίτσα, κάμπος Ζίτσας, Μαθητική εστία Ζίτσας, Ο...

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Ολοκληρώθηκε το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024» του Δήμου Ζίτσας

Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα, το βράδυ του Σαββάτου (22-06-2024), όπου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία  μέρα του 2ου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024» που διοργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας. Συμμετέχοντες και επισκέπτες απόλαυσαν ένα διήμερο μουσικοχορευτικής παράδοσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Ο Δήμος Ζίτσας,  για ένα  διήμερο, υποδέχθηκε διακόσιους  χορευτές από 12 χορευτικά σχήματα και μουσικά συγκροτήματα από τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, τη Φλώρινα, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Με επιτυχία η έναρξη του 2ου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024» του Δήμου Ζίτσας

Δυναμικό ξεκίνημα το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου για το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024»  που διοργανώνει, ο Δήμος Ζίτσας, στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα. Τα χορευτικά συγκροτήματα φιλοξενούμενων συλλόγων από κοινού με τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Ζίτσας  και οι μουσικοί που τα συνόδευαν πρόσφεραν μια μοναδική βραδιά με τραγούδια και παραδοσιακούς  χορούς  από την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, και την Ανατολική Μακεδονία.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
Διεκπεραίωση από τα ΚΕΠ της διαδικασίας υποβολής αίτησης έκδοσης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας του προγράμματος «Thessaly - Evros Pass 2024».

Σας ενημερώνουμε, ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3172/ Β΄/ 04-06-2024 η αριθ.43962 /04.06.2023 απόφαση των Υπουργών – Εθνικής Οικονομίας καιΟικονομικών, Εσωτερικών - Τουρισμού - Ψηφιακής Διακυβέρνησης -Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τη δράση «Thessaly- Evros Pass 2024».Η δράση αφορά σε οικονομική ενίσχυση δικαιούχων για τη στήριξη τουεγχώριου τουρισμού σε Δήμους και Δημοτικές Ενότητες της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας που επλήγησαν από τις δυσμενείς συνέπειες των πλημμυρικώνφαινομένων του Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και σε Δήμους και Δη...

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
«ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024», Την Παρασκευή η έναρξη του διήμερου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Δήμου Ζίτσας

 «Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε την Παρασκευή και το Σάββατο (21-22 Ιουνίου) στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα και να συμμετέχετε μαζί μας σε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό ταξίδι στην πολιτιστική παράδοση του τόπου μας», με τα λόγια αυτά η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κατερίνα Μπαλάφα απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για να παρευρεθούν στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024» που διοργανώνει, ο Δήμος Ζίτσας για δεύτερη χρονιά φέτος.  

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »
2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Ζίτσας "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2024""

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

34,98° Υγρασία: 33% Άνεμος: 5,14 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα