Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συζήτηση και λήψη Απόφασης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης που υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας

Αρ. Απόφασης
140/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προβεί στην κατάθεση των ταμειακών του διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, παρόλο που το επιχείρημα του κατεπείγοντος έχει χαθεί, εφόσον η κυβέρνηση δηλώσει ότι τα ταμειακά διαθέσιμα είναι απαραίτητα για την αποφυγή χρεωκοπίας της χώρας.

Σε αντίθετη περίπτωση και μέχρι η Κυβέρνηση να προβεί σε Νομοθετική ρύθμιση για τα ταμειακά διαθέσιμα, που υπάρχουν σε Συνεταιριστικές Τράπεζες, θέμα που απασχολεί άμεσα και τον Δήμο Ζίτσας, μιας και συνεργάζεται με την Τράπεζα «Στόχος», το Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύει τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου, να μην προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ.κ. Γαρδίκου Βασιλείου, Τσακανίκα Δημητρίου, Λεοντίου Κων/νου, Γκαραλέα Δημητρίου, Χανδόλια Απόστολου και Καλογήρου Ιωάννας, οι οποίοι καταψήφισαν την εισήγηση και ψήφισαν την πρόταση του επικεφαλής της παράταξής τους κ. Γαρδίκου Βασιλείου, του επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Μανούση Σωτηρίου, ο οποίος καταψήφισε την εισήγηση, του επικεφαλής της παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» κ. Ματσάγκα Εμμανουήλ, ο οποίος δήλωσε παρών και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Καλόγηρου Δημητρίου, ο οποίος καταψήφισε την εισήγηση και ψήφισε την πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα