Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Η Τ.Κ. Ζίτσας γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο και τίμησε τους ευεργέτες της

Τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο γιόρτασε η Τ.Κ. Ζίτσας την Τρίτη (06/12/2016) με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στον φερώνυμο Ιερό Ναό παρουσία δεκάδων πιστών και των τοπικών αρχών.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2016 Περισσότερα »
Ευρωπαϊκή διάκριση για το Γενικό Λύκειο Ελεούσας

 Η παράδοση στις Ευρωπαϊκές διακρίσεις για το Γενικό Λύκειο Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» του δήμου Ζίτσας συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της δράσης eTwinning απέσπασε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, για την τελειότητα της εργασίας με τίτλο "Exploring professions", που παρουσίασαν οι μαθητές της Α’ τάξης υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φωτεινής Τσιάμη. 

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2017

Ο Δήμος  Ζίτσας είναι «διαμάντι», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Πέμπτης (24/11/2016) στην Ελεούσα,  όπου  ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία  ο προϋπολογισμός  και εγκρίθηκε το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου για το 2017.

Αναρτήθηκε στις 25 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στον απολογισμό – ισολογισμό του 2015 και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2017

Η θετική πορεία που διανύει ο Δήμος Ζίτσας παρά την βαθιά οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές που διαγράφονται μέσω του σχεδιασμού που προωθεί η Δημοτική Αρχή αναδείχθηκαν από τις διαδοχικές συνεδριάσεις-ειδική και τακτική- του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (18/11/2016) στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Ενδιαφέρουσα ημερίδα για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα, χωρίς ωστόσο με την αναμενόμενη συμμετοχή νέων αγροτών, παρόντος του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου, παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για το Μέτρο  «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (Υπομέτρο 6.1 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020 για το έτος 2016.

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Ζίτσας για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

 Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (Υπομέτρο 6.1 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020, για το έτος 2016) διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας (Γραφείο Υποστήριξης Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής) και η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου (Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής).

Αναρτήθηκε στις 10 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Ενημερωτικά stands στο Δημαρχείο

Δύο καλαίσθητα ενημερωτικά  stands από plexi glass τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου, στην Ελεούσα στο πλαίσιο του έργου «MileSTONES» του Διασυνοριακού Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013».  

Αναρτήθηκε στις 03 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Συνεργασίες με προστιθέμενη αξία για το Δήμο Ζίτσας

Στη δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων  που θα δώσουν νέες  δυνατότητες ανάπτυξης με προστιθέμενη αξία για τις τοπικές κοινωνίες στοχεύει  η Δημοτική Αρχή Ζίτσας με τη συνεργασία που ξεκινά τόσο με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο όσο και με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2016 Περισσότερα »
Εκδηλώσεις για τη μνήμη του Σμηναγού Ιωάννη Σακελλαρίου στο Σακελλαρικό

Τη μνήμη του σμηναγού Ιωάννη Σακελλαρίου , ο οποίος πριν από 76 χρόνια έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς, υπερασπιζόμενος την ελευθερία της πατρίδας, τίμησε σε μια λιτή εκδήλωση το πρωί της Πέμπτης (27/10/2016),ο Δήμος Ζίτσας. 

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2016 Περισσότερα »
Τριήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής επετείου

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η Ιερά Μονή Διχουνίου στην Τ.Κ. Ραδοβιζίου και ο οικισμός Σακελλαρικού της Τ.Κ. Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

32,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα