Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Φοίνικες και καλλωπιστικά δένδρα από την είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου στο Δημαρχείο και αυλές σχολείων του Δήμου Ζίτσας

Το Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα και αυλές σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας θα ομορφαίνουν στο εξής οι φοίνικες και τα καλλωπιστικά δένδρα που ήταν φυτεμένα στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου  στην πλατεία των Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής του Λόρδου Βύρωνα στην Τ.Κ. Ζίτσας

Αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στον φιλέλληνα-ποιητή Λόρδο Βύρωνα ο Δήμος, η τοπική κοινότητα και οι φορείς της Ζίτσας σε μια σεμνή τελετή πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής που στήθηκε  στη μνήμη του, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Ζίτσας.   

Αναρτήθηκε στις 09 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής Λόρδου Βύρωνα στην Τ.Κ. Ζίτσας

Προτομή με τη μορφή του Λόρδου Βύρωνα, θα κοσμεί τον αύλειο χώρο  του κτιρίου του Δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Ζίτσας αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στο γνωστό φιλέλληνα ποιητή και επαναστάτη που υπήρξε λάτρης της περιοχής.   

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Με τη δέουσα λαμπρότητα ο εορτασμός του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Αγ. Γεώργιος της Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας τη Δευτέρα 2 Μαΐου (δεύτερη μέρα του Πάσχα).

Αναρτήθηκε στις 04 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Ευχές Δημάρχου Ζίτσας με το προσωπικό των υπηρεσιών που λειτουργούν στο Δήμο

Ευχές για τις γιορτές του Πάσχα αντάλλαξε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με το προσωπικό Δημόσιων υπηρεσιών που λειτουργούν σε Τοπικές κοινότητες του Δήμου.  

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Γεωργίου Ελεούσας διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας, με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας, του Συλλόγου Γυναικών, και του Τμήματος παραδοσιακών χορών Ελεούσας. Το πρωί της Δευτέρας 2 Μαΐου (δεύτερη μέρα του Πάσχα) θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αγ. Γεωργίου (17ος μ.Χ. αι.).,και στις 11:30 θα ακολουθήσουν στον προαύλιο χώρο εκδηλώσεις με τα χορευτικά τμηματα.

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για τους αγρότες κτηνοτρόφους για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε

Το ενδιαφέρον πολλών παραγωγών, κτηνοτρόφων και εκπροσώπων πιστοποιημένων φορέων προσέλκυσε η ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσε το Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Ζίτσας με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και αντικείμενο την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το 2016.

Αναρτήθηκε στις 19 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Πρεσβευτές του λαϊκού πολιτισμού και των παραδοσιακών χορών της ευρύτερης περιοχής της Ζίτσας οι φοιτητές της χορευτικής ομάδας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων

«Οι παραδοσιακοί χοροί είναι συνυφασμένοι με το δημοτικό τραγούδι, τα ήθη και τα έθιμα και γενικότερα τη λαϊκή παράδοση της κάθε περιοχής και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας που  πρέπει να το  διατηρήσουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος,  απευθυνόμενος στου φοιτητές της χορευτικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετείχαν στο Βιωματικό Σεμινάριο παραδοσιακού χορού που διοργάνωσε, στην Τ.Κ. Ζίτσας το Σάββατο (16/04/2016), 

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Let’s do it στο Δήμο Ζίτσας

Με μεγάλη συμμετοχή κυρίως παιδιών και μαθητών πραγματοποιήθηκε και στο δήμο Ζίτσας η Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece! την Κυριακή (17/04/2016). 

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

18,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα