Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου την 15-07-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας προσκαλεί, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτά τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν μεταγενέστερα, σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής“e:Presence.gov.gr”, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος, επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 15-07-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων.

Η διάρκεια της τηλεδιάσκεψης θα είναι από 19.30 έως 22.00.

Το σύστημα θα ανοίξει από τις 19.00, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα.

Επιπρόσθετα ορίζεται ως προθεσμία εντός της οποίας θα πρέπει να με ενημερώσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email, από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση gdrosos@zitsa.gov.gr ή με γραπτό μήνυμα sms στο τηλ. επικοινωνίας μου 6947819539, μέχρι την Δευτέρα 15-7-2024 και ώρα 12.00 μ. αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε κάθε σύμβουλος να συμμετέχετε, δηλαδή με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονικά μέσα.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι, λόγω ανωτέρας βίας, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12-7-2024 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οποία σας έχει αποσταλεί η υπ’ αριθ. 12241/8-7-2024 σχετική πρόσκληση, ματαιώνεται.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της μεικτής τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίουέχουν ως εξής: 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

 

  • Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Πλιάκος Μιχαήλ.

1.-Εξέταση επιστολής Δημάρχου Ιωαννίνων σχετικά με την ανάληψη πρωτοβουλίας-ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού που αφορά την επιδοτούμενη γραμμή μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακελίου «Νόκος Καζαντζάκης» και Διεθνούς Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος».

2.-Εξέταση αιτήματος για εγκατάσταση μετεωρολογικού ιστού για τον ΑΣΠΗΕ στη θέση «ΚΟΥΡΕΝΤΑ», του Δήμου Δωδώνης & Ζίτσας της Π.Ε. Ιωαννίνων, ισχύος 64,8 Μw.

 

  • Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ Σιαφάκας Γεώργιος

3.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2024 Δήμου Ζίτσας.

4.-Έγκριση διενέργειας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης στον Δήμο Ζίτσας για το 2024, ορισμός χρόνου και τόπου διεξαγωγής της και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας.

5.-Λήψη κανονιστικής απόφασης για την λειτουργία εμποροπανήγυρης στο Δήμο Ζίτσας.

6.-Χορήγηση εξουσιοδότησης στον κ. Δήμαρχο για την υπογραφή των σχετικών συμβολαιογραφικών πράξεων προσκυρώσεως εδαφικού τμήματος, κοινόχρηστου χώρου εμβαδού 17,94 τ.μ. στην όμορη ιδιοκτησία φερόμενων ιδιοκτητών κ.κ. Κούργια Δημητρίου και Ντρούμπαλη Δημοσθένη στο Ο.Τ.. Γ66 του Ρ.Σ. Ελεούσας και καθορισμός όρων και προϋποθέσεων, υπό τις οποίες θα γίνει η προσκύρωση.

 

  • Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κα Μπαλάφα Αικατερίνη

7.-Έγκριση πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

8.-Έγκριση απολογισμού Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ζίτσας οικ. έτους 2023.

 

  • Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κα Παπαδημητρίου –Θεμελή Χριστίνα

9.-Έγκριση πραγματοποίησης εκδρομής ΚΑΠΗ .

 

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούλιος 2024

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα