Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γνωμοδότηση επί της Περιβαλλοντικής Έκθεσης, που αφορά την προς εξαίρεση από την κατεδάφιση, υφιστάμενη πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας πέντε (5.000) πτηνών πάχυνσης, ήτοι (20) ισοδύναμων και πτηνοσφαγείο δυναμικότητας σαράντα (40) πτηνών/ημέρα, που βρί

Αρ. Απόφασης
139/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος έκφρασης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου προς την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου επί του φακέλου περιβαλλοντικής έκθεσης, της προς εξαίρεση από την κατεδάφιση, υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας δυναμικότητας πέντε (5.000) πτηνών πάχυνσης, ήτοι (20) ισοδύναμων και πτηνοσφαγείου δυναμικότητας σαράντα (40) πτηνών/ημέρα, που βρίσκεται  σε γήπεδο στην κτηματική περιφέρεια της Τ.Κ. Περάτης Δ.Ε Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας, ιδιοκτησίας του κου Μάντζιου Βασιλείου, από την στιγμή που έχει ήδη εκδοθεί η υπ’ αριθ. οικ. 17359/996/23-02-2012 Απόφαση Περιφερειάρχη Ηπείρου με την οποία αποφασίσθηκε η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών της ανωτέρω πτηνοτροφικής μονάδας και πτηνοσφαγείου.   

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα