Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εκμίσθωση, με απ’ ευθείας συμφωνία, καλλιεργήσιμης έκτασης αγροτεμαχίου 15.450 τ.μ. στη θέση « Κεφαλάρης » Τ.Κ. Πετσαλίου ( πρώην σχολικός κλήρος) και καθορισμός όρων αυτής

Αρ. Απόφασης
189/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

  Την εκμίσθωση, με απ’ ευθείας συμφωνία, καλλιεργήσιμης έκτασης ενός αγροτεμαχίου εμβαδού 15.450 τ.μ. (πρώην σχολικός κλήρος), το οποίο βρίσκεται στη θέση «Κεφαλάρης» Τ.Κ. Πετσαλίου, στον κ. Μπαλαντάνη Βασίλειο του Γεωργίου, κάτοικο Τ.Κ. Πετσαλίου.

 Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω όρους:

Άρθρο 1ο

  Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα [4] χρόνια και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

Άρθρο 2ο

 Το μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των διακοσίων [200,00] € για ολόκληρη την καλλιεργήσιμη έκταση, ετησίως.

Άρθρο 3ο

 Ο μισθωτής υποχρεούται εντός δέκα ημερών από της κοινοποίησης (με αποδεικτικό παραλαβής) της παρούσας απόφασης, να προσέλθει μαζί με τον εγγυητή του για την υπογραφή της σύμβασης, καταθέτοντας δημοτική ενημερότητα και εγγύηση καλής εκτέλεσης (γραμμάτιο σύστασης παρακαταθηκών του Τ.Π.& Δ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Τ.Π.&Δ. για παρακατάθεση σ’ αυτό), ποσού  20,00 € που είναι ίσο με το 1/10 του ετήσιου μισθώματος.

  Το ποσό αυτό θα παραμείνει κατατεθειμένο μέχρι  τη λήξη της σύμβασης. Δεν θα συμψηφίζεται με τυχόν καθυστερούμενα ενοίκια και θα επιστραφεί στον μισθωτή, εφόσον δεν συντρέχει περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης σύμφωνα με το Νόμο.

Άρθρο 4ο   

 Ο μισθωτής υποχρεούται να παρουσιάσει  αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό και θα είναι αλληλέγγυος και εξ ολοκλήρου υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

 Άρθρο 5ο

 Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί την κατοχή του μισθίου σε καλή κατάσταση και να προστατεύει αυτό από κάθε καταπάτηση, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.

Άρθρο 6ο

 Ο μισθωτής υποχρεούται όταν λήξει η σύμβαση να παραδώσει το μίσθιο στην κατάσταση που το παρέλαβε, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.

Άρθρο 7ο   

 Απαγορεύεται απόλυτα η σιωπηρά αναμίσθωση καθώς και υπεκμίσθωση του μισθίου από το μισθωτή.

Άρθρο 8ο   

 Το μίσθιο θα καταβάλλεται εντός του τελευταίου τριμήνου εκάστου έτους και σε περίπτωση καθυστέρησης εξόφλησης του μισθώματος πέραν του χρόνου που απορρέει από τη σύμβαση κηρύσσεται έκπτωτος ο μισθωτής.

Άρθρο 9ο   

 Όλα τα έξοδα, χαρτόσημα κ.λ.π. βαρύνουν τον μισθωτή.

Άρθρο 10ο   

 Ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή των τελών που βαρύνουν το αγρόκτημα δηλ. πάγια και αρδευτικά τέλη προς Τ.Ο.Ε.Β. Κρύας – Λαψίστας κ.λ.π.

Άρθρο 11ο   

 Η μη τήρηση των όρων της παρούσας από τον μισθωτή, συνεπάγεται την έκπτωσή του καθώς και την κατάπτωση της κατατεθείσας (σύμφωνα  με το άρθρο 3 της παρούσας) εγγύησης.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα