Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συμμετοχή του Δήμου σε αναπτυξιακή σύμπραξη στο πλαίσιο της δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» του άξονα Προτεραιότητας 3, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Αρ. Απόφασης
192/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

   1. Την συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας στην υπό ίδρυση Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», σύμφωνα με το άρθρο 18 του Νόμου 4019/2011 και την υπ’ αριθ. 1049/19.3.2012 πρόσκληση της ΕΔΑ Περιφέρειας Ηπείρου για ΤΟΠΣΑ, με επικεφαλής εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, γεωγραφική εμβέλεια την περιοχή των δήμων Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης και με ωφελούμενους ανέργους και αγρότες για την υλοποίηση της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων και Αγροτών στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων»

  2. Την αποδοχή των όρων της υπ’ αριθ. 1049/19.3.2012 πρόσκλησης της ΕΔΑ Περιφέρειας Ηπείρου, την υποβολή αίτησης-φακέλου για την επιβεβαίωση της Διαχειριστικής Επάρκειας και τη δέσμευση για απόφαση έγκρισης του εγχειριδίου διαδικασιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα του  Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

 3. Τον ορισμό του Αντιδημάρχου κ. Πάικα Σπυρίδων ως εκπροσώπου του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Απόστολο Χανδόλια.

4. Την χορήγηση εξουσιοδότησης στον Αντιδήμαρχο κ. Πάικα Σπυρίδων για οποιαδήποτε ενέργεια, υπογραφή και εκπροσώπηση απαιτηθεί στο εταιρικό σχήμα της υπό σύσταση Αναπτυξιακής Σύμπραξης και την υποβολή του σχετικού φακέλου.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα