Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Δωδώνης για την διαχείριση και την λειτουργική ενοποίηση του Ευρυζωνικού Δικτύου

Αρ. Απόφασης
219/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Ι. Την λήψη κατ’ αρχήν Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας στην προγραμματική σύμβαση, μεταξύ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου του Δήμου Ζίτσας και λοιπών Δήμων  για την διαχείριση και λειτουργική ενοποίηση του Ευρυζωνικού Δικτύου.

ΙΙ. Τον ορισμό ως εκπροσώπων του Δήμου Ζίτσας, στην Συντονιστική Επιτροπή η οποία θα επεξεργαστεί το σχέδιο της προγραμματικής αυτής σύμβασης, το οποίο και θα καταθέσει στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να εγκριθεί από αυτό, τους κ.κ. Πάικα Σπυρίδων, Αντιδήμαρχο και Γούση Νικόλαο, υπάλληλο του Δήμου, αναπληρωτή προϊστάμενο του τμήματος Οργάνωσης & Πληροφορικής και αναπληρωτές τους αντίστοιχα, τους κ.κ. Παππά Παναγιώτη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Κυριακόπουλο Νικόλαο, υπάλληλο του Δήμου.

ΙΙΙ. Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου Ζίτσας, κ. Ρογκότη Δημήτριο για την πραγματοποίηση κάθε σχετικής ενέργειας που απαιτείται.   

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα