Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αίτηση Εξωραϊστικού Συλλόγου Λύγγου «Η Αγία Τριάδα» για παραχώρηση της χρήσης του Πνευματικού Κέντρου και του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λύγγου στον Εξωραϊστικό Σύλλογο για τις δραστηριότητες του Συλλόγου

Αρ. Απόφασης
318/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

 1. Τον καθορισμό, για το κτίριο του παλαιού πέτρινου Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Λύγγου, που έπαψε να λειτουργεί πριν από πολλά χρόνια, ως χρήσης του την δημιουργία χώρου πολυδραστηριότητας για πολιτιστικές-κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

  2. Την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του ανωτέρω παλαιού Δημοτικού Σχολείου, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λύγγου «Η Αγία Τριάδα»,  για τις δραστηριότητες του με την προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθεί η παραπάνω καθοριζόμενη χρήση κοινωφελούς χαρακτήρα. 

 Διευκρινίζεται ότι ο ανωτέρω Εξωραϊστικός Σύλλογος αναλαμβάνει ρητά την υποχρέωση για την κάλυψη όλων των λειτουργικών δαπανών του κτιρίου αυτού ως και των δαπανών συνήθους συντήρησής του (ηλεκτροφωτισμός, ύδρευση, χρωματισμοί κ.λ.π.).

  Επίσης διευκρινίζεται ότι η ως άνω παραχώρηση ισχύει εφόσον ο Εξωραϊστικός αυτός Σύλλογος εξακολουθεί να ασκεί αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

 3. Να χρησιμοποιείται το κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Λύγγου ως χώρος πολυδραστηριότητας για πολιτιστικές - κοινωνικές τοπικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, από την Τ.Κ. Λύγγου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λύγγου «Η Αγία Τριάδα» και τους κατοίκους της Κοινότητας με σειρά προτεραιότητας, όπως αναφέρεται και με ευθύνη της λειτουργίας του από τον εκάστοτε εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας.

Αναρτήθηκε στις 29 Αύγουστος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα