Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 375/2012 Α.Δ.Σ. με θέμα «Απόφαση επί αιτήσεως του ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ για παράταση ενοικίασης του ισογείου της οικοκυρικής Σχολής Γραμμένου»

Αρ. Απόφασης
388/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο:

Συμπληρώνει την υπ’ αριθ. 375/2012 Α.Δ.Σ. με θέμα «Απόφαση επί αιτήσεως του ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ για παράταση ενοικίασης του ισογείου της οικοκυρικής Σχολής Γραμμένου», στην οποία προστίθενται οι παρακάτω δεσμεύσεις, οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα, για την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου παράτασης της μίσθωσης του ανωτέρω μισθίου αναδρομικά από τις 27/8/2012:

Ηλεκτροδότηση :
Αναλαμβάνει ο Δήμος το κόστος του διαχωρισμού της ηλεκτροδότησης του μισθίου σύμφωνα με την εκτίμηση που μας υπέβαλε αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου, σύμφωνα με την οποία το κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 1.200,00 ευρώ περίπου.
Αναλαμβάνει ο μισθωτής την αλλαγή ονόματος και την υπογραφή συμβολαίου προμήθειας ρεύματος με την ΔΕΗ, όσον αφορά το ισόγειο κτίσμα που μισθώνει, προσκομίζοντας μας φωτοαντίγραφο του πρώτου λογαριασμού της ΔΕΗ στο όνομα της επιχείρησης, στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Ζίτσας. Η ταμειακή υπηρεσία θα βεβαιώσει συγκεντρωτικά το ποσό που αναλογεί στους λογαριασμούς που προηγήθηκαν μέχρι και την ημερομηνία της μεταβολής του λογαριασμού, ο δε μισθωτής υποχρεούται να εξοφλήσει άμεσα τα βεβαιωθέντα.
Θέρμανση:
Αναλαμβάνει ο Δήμος την απομόνωση του λεβητοστασίου και την απομόνωση των σωμάτων καλοριφέρ του μισθίου, έτσι ώστε να μην γίνεται χρήση του από τον μισθωτή χωρίς την έγκριση του Δήμου.
Ύδρευση:
Αναλαμβάνει ο μισθωτής να ανοίξει νέο λογαριασμό ύδρευσης στο όνομά του και να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του λογαριασμού ύδρευσης του μισθίου που να είναι στο όνομα της επιχείρησης, στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, για να καταγραφεί ο αριθμός του υδρομέτρου στον φάκελο της μίσθωσης, ενώ γίνεται σαφές ότι ο μισθωτής αναλαμβάνει όλες τις δαπάνες ύδρευσης.

Αναρτήθηκε στις 16 Οκτώβριος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα