Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Λήψη απόφασης επί των απαιτήσεων της Yπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» για την προέγκριση τευχών δημοπράτησης της πράξης «Δημιουργία Κέντρου Τηλεπρόνοιας & Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Κοινωνικής & Ιατρικής Φροντίδας»

Αρ. Απόφασης
417/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Ότι οι διοικητικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου που θα είναι υπεύθυνες για το έργο «Δημιουργία Κέντρου Τηλεπρόνοιας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Κοινωνικής και Ιατρικής Φροντίδας» (MIS 327578) είναι:
1. Για την τεχνική υποστήριξη το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής
2. Για την παρακολούθηση των ωφελουμένων οι Δομές “Βοήθεια στο Σπίτι”(ΒσΣ).

Επισημαίνοντας βέβαια ότι οι Δομές “Βοήθεια στο Σπίτι”(ΒσΣ) λειτουργούν με παρατάσεις και συγκεκριμένα με την τελευταία παράταση να έχει καταληκτική ημερομηνία την 31 Μαρτίου του 2013.
Ότι δεν είναι εφικτή η λειτουργία 24ώρου τηλεφωνικού κέντρου στο Δήμο για την υποστήριξη του έργου.
Ότι δυνητικά μπορεί να παρέχεται η λειτουργία των συστημάτων και των σχετικών εφαρμογών σε 24ώρη βάση, το οποίο προκύπτει από τις απαιτήσεις της Διακήρυξης, μέσω του Αναδόχου που θα επιλεγεί, καθώς και μέσω του εξωτερικού Πάροχου για τη φιλοξενία των εφαρμογών (hosting) για μια πενταετία (απόφαση 336/2012 του Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας), προκειμένου και οι όποιες ειδοποιήσεις alerts, μέσω της προβλεπόμενης στη Διακήρυξη Εφαρμογής Ειδοποιήσεων, να καταλήγουν σε προδηλωμένα από το χρήστη άτομα (ιατρούς, συγγενικά πρόσωπα κλπ.), τα οποία και αναλαμβάνουν στην συνέχεια τις όποιες ενέργειες.
Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» κ. Τζίμα Δημητρίου και Αγόρου Κων/νου.

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα