Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εξέταση αιτήσεως του Πνευματικού Κέντρου «ΤΣΑΚΑΛΩΦ» για παραχώρηση χρήσης του 2ου ορόφου του μισθωμένου ακινήτου επί της πλατείας Γεωργίου Σταύρου 5 στα Ιωάννινα άνευ ενοικίου ή αποδοχή της εγκατάλειψής του από την μισθώτρια

Αρ. Απόφασης
472/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1.Αποδέχεται την παραίτηση και αποχώρηση του μισθωτή (Πνευματικό Κέντρο «ΤΣΑΚΑΛΩΦ») από τον Β΄ όροφο του κτιρίου του Δημοτικού Ακινήτου που βρίσκεται επί της πλατείας Γεωργίου Σταύρου 5 στα Ιωάννινα, με ημερομηνία λήξης της μίσθωσης για τον Β΄ όροφο την 31/11/2012, συμπεριλαμβανομένου και του μήνα Νοεμβρίου. Το μίσθωμα (έως και το μήνα αυτό) θα παραμείνει ως έχει, ήτοι 2.078,00 + χαρτόσημο + ΟΓΑ χαρτοσήμου.
2.Ο μισθωτής σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσας απόφασης υποχρεούται να παραδώσει τον Β΄ όροφο και την ταράτσα του ακινήτου, στην κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε.
3.Να καθορισθεί το νέο μίσθωμα μόνο για τον Α΄ όροφο, αναλογικά με τα τετραγωνικά μέτρα των ορόφων του κτιρίου, και με βάση το αρχικό μίσθωμα, που ορίστηκε με το από 4/2/2010 συμφωνητικό, δηλαδή τα 2.500,00€. Αναλυτικότερα τα τετραγωνικά μέτρα της συνολικής μίσθωσης, όπως αναφέρονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι 322 τμ ο Α΄ όροφος και 176τμ ο Β΄ όροφος, συνολικά 498τμ. Το νέο ενοίκιο θα είναι 2.500,00€/498τμ=5,02€/τμ * 322τμ (Α΄όροφος) =1616,44€ με την στρογγυλοποίηση 1.616,00€ νέο μίσθωμα μέχρι 31/12/2014 χωρίς αναπροσαρμογή αλλά και χωρίς να απαιτηθεί περαιτέρω μείωση μέχρι τη λήξη της μίσθωσης. Η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στην τακτοποίηση της βεβαίωσης του μισθώματος για τον μήνα Δεκέμβριο με βάση το νέο μίσθωμα.
4.Κατά τα λοιπά θα ισχύουν όλοι οι όροι και οι συμφωνίες που διατυπώθηκαν στα συμφωνητικά και στις αποφάσεις που προηγήθηκαν της παρούσης απόφασης.
5.Η παρούσα απόφαση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του τελευταίου συμφωνητικού μίσθωσης μέχρι τις 31/12/2014, οι όροι της θα επέχουν όρους της μίσθωσης του Α΄ ορόφου. μέχρι και την λήξη της, η δε ισχύς της αρχίζει αφού υλοποιηθεί η παρ. 2 της παρούσας Απόφασης (παράδοση Β΄ ορόφου και της ταράτσας του ακινήτου στην κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε).

Αναρτήθηκε στις 21 Φεβρουάριος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα