Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας αστικών λυμάτων και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων παρόμοιας σύνθεσης, στο αρ. 86 κληροτεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας, Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων

Αρ. Απόφασης
250/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο:

1.Απορρίπτει την πρόταση του κ. Γαρδίκου Βασιλείου για αποστολή έγγραφου ερωτήματος στην Πολεοδομία Ιωαννίνων από τον Δήμο, προκειμένου να διευκρινιστεί αν έχει εκδοθεί Πολεοδομική άδεια για τις εργασίες που εκτελούνται στο αρ. 86 κληροτεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας, Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων, για χορήγηση εξουσιοδότησης στον κ. Δήμαρχο για άμεση κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ώστε να σταματήσουν οι εργασίες αυτές και για συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής.

 2.Εγκρίνει την πρόταση του κ. Δημάρχου για συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής προκειμένου να επεξεργαστεί την υπόθεση και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, περιμένοντας την σχετική Απόφαση του Υπουργού περί της ασκούμενης προσφυγής του Δήμου.

  Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ.κ. Γαρδίκου Βασιλείου, Γκαραλέα Δημητρίου, Τσακανίκα Δημητρίου, Λεοντίου Κων/νου, Xανδόλια Απόστολου και Καλογήρου Ιωάννας, των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ.κ. Στέφου Θεόδωρου και Καλόγηρου Δημητρίου, του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Μανούση Σωτηρίου και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» κ. Ματσάγκα Εμμανουήλ.

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2014

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα