Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΜΙΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» που βρίσκεται επί της Λ. Ελευθερίας 72 – Δ.Κ. Ελεούσας στην Εταιρεία «ΤΣΑΪΜΟΣ Λ. & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Αρ. Απόφασης
312/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την χορήγηση άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΜΙΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» που βρίσκεται επί της  Λ. Ελευθερίας 72 – Δ.Κ. Ελεούσας  στην Εταιρεία «ΤΣΑΪΜΟΣ Λ. & ΣΙΑ Ο.Ε. », με τους παρακάτω όρους λειτουργίας :

Το κατάστημα θα λειτουργεί σε ωφέλιμο χώρο αίθουσας (ωφέλιμο κατά την έννοια της Υ1γ/Γ.Π. /οικ.96967/8-10-2012 Υγειονομική διάταξη και την αρ. πρωτ: Υιγ/Γ.Π./οικ.4476/14-1-2013 Εγκύκλιο 2 «Υγειονομική όροι και Προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις), γιατί πληροί τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ 110414/1494/Τ.& Ε.Φ/03, όπως αυτό φαίνεται στα εγκεκριμένα από την Υγειονομική Υπηρεσία σχεδιαγράμματα, που τηρούνται στον οικείο φάκελο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Η επιχείρηση θα λειτουργεί σε χώρο δυναμικότητας έξι (6) Η/Υ όπως προκύπτει από το εγκεκριμένο σχεδιάγραμμα που τηρείται στο φάκελο της Υπηρεσίας.

Θα τηρούνται οι εκάστοτε ισχύουσες Υγειονομικές -Δημοτικές -Αγορανομικές - Τουριστικές - Αστυνομικές και λοιπές σχετικές με την λειτουργία του καταστήματος διατάξεις.

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2014

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα