Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Λύση μίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Καλοχωρίου & επαναδημοπράτησή του

Αρ. Απόφασης
404/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την εκ νέου μίσθωση του δημοτικού ακινήτου (Κοινοτικό Κατάστημα) που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καλοχωρίου  της Δ.Ε. Μολοσσών, του οποίου η υπάρχουσα μίσθωση λήγει αυτοδίκαια στις 8-1-2015. Η μίσθωση θα γίνει ύστερα από δημοπρασία με επικαιροποιημένους όρους και προϋποθέσεις που θα αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή και σύμφωνα  με την έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

  Η σημερινή μισθώτρια, για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες της Τ.Κ. Καλοχωρίου, μπορεί να παραμείνει στο μίσθιο έως την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν και σήμερα. Συνεπώς θα συνεχίσουν να βεβαιώνονται μισθώματα έως και την ημερομηνία αποχώρησης της από το μίσθιο. Εφόσον διεξαχθεί η δημοπρασία και ανάλογα με τα αποτελέσματά της θα συνταχθεί πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής, το οποίο θα αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση του μισθίου. Η δε μισθώτρια υποχρεούται σε  χρονικό διάστημα 15 ημερών από την διεξαγωγή της δημοπρασίας, να αποχωρίσει από το μίσθιο.   

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα