Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων

Αρ. Απόφασης
10/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο:

  1. Εγκρίνει την διάθεση πίστωσης 20.000,00 ευρώ € για την κάλυψη δαπανών των  εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα (Κούλουμα), σε βάρος του Κ.Α. 00-6443 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015. Με την πίστωση αυτή θα καλυφθούν τα έξοδα δύο κεντρικών εκδηλώσεων εκ των οποίων η μία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ των Αποκριών στην Δ.Κ. Ελεούσας και η άλλη θα πραγματοποιηθεί την Καθαρή Δευτέρα (Κούλουμα) στα Εικονίσματα της Τ.Κ. Γαρδικίου, ενώ εκτός από αυτές τις εκδηλώσεις ο Δήμος θα διαθέσει  κρασί και εδέσματα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους ή τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων-κατά περίπτωση- που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στις Τοπικές τους Κοινότητες. 

  2. Εγκρίνει την διάθεση πίστωσης ποσού 1.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00-6443 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015, για την κάλυψη δαπανών των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τόσο στην έδρα του Δήμου όσο και στις έδρες των  τριών (3) άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, ενώ για την Δ.Ε. Μολοσσών θα πραγματοποιηθούν στην Τ.Κ. Βροσίνας.   Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει δοξολογίες, ομιλίες στις εκκλησίες από εκπαιδευτικούς, καταθέσεις στεφάνων, δεξιώσεις, κ.λ.π.».

Αναρτήθηκε στις 13 Φεβρουάριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα