Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εξέταση αιτήσεως του Αθλητικού Συλλόγου Ιωαννίνων «ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΣ» για δωρεάν παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Τ.Κ. Βουτσαράς

Αρ. Απόφασης
18/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων-γυμναστήριο που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βουτσαράς, στον Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων «ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΣ», έως 30-06-2015, καθώς αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα για τη διάδοση και καλλιέργεια του αθλητισμού στην περιοχή με τη συμμετοχή της τοπικής νεολαίας του Δήμου που τόσο έχει ανάγκη, την πραγματοποίηση προπονήσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και την οργάνωση αθλητικών αγώνων, επιδείξεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

  Η παραχώρηση θα γίνει με την προϋπόθεση ότι η αίθουσα θα είναι πάντα διαθέσιμη για τυχόν χρήση της από τον Δήμο, ότι θα υπογραφεί υπεύθυνη δήλωση των υπευθύνων του ανωτέρω Συλλόγου, για την αποκατάσταση υλικών ζημιών που μπορεί να συμβούν από την χρήση της αίθουσας και ότι θα υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό με τον συγκεκριμένο σύλλογο το οποίο θα περιλαμβάνει τις παραπάνω προϋποθέσεις και τον όρο ότι η υπηρεσίες που θα προσφέρει στην συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου θα παρέχονται δωρεάν.   

 Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Μανούση Σωτηρίου και Ματσάγκα Εμμανουήλ.

Αναρτήθηκε στις 13 Φεβρουάριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα