Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Αρ. Απόφασης
23/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συγκροτηθεί η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, καθορίζει τον αριθμό των εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και οργανώσεων του Δήμου σε είκοσι τέσσερα (24) μέλη και τον αριθμό των δημοτών σε οκτώ (8), ώστε αυτή να είναι λειτουργική.

Στην επιτροπή επίσης θα συμμετέχει ως Πρόεδρός της ο κ. Δήμαρχος ή ο οριζόμενος από αυτόν Αντιδήμαρχος.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση φορέων, συλλόγων ή οργανώσεων ανά Δημοτική Ενότητα, στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τον ελάχιστο καθοριζόμενο αριθμό που απαιτείται, αυτή θα γίνει με βάση το πληθυσμιακό κριτήριο (απογραφή πραγματικού πληθυσμού 2011). Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την λήψη της οριστικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα που θα γίνει μετά από την λήξη της ημερομηνίας που έχει τεθεί για εκδήλωση σχετικού ενδιαφέροντος.      

Επίσης, κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να προκύψουν οι δημότες που θα συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή ανά Δημοτική Ενότητα, με βάση τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους κατά τις τελευταίες εκλογές, ως εξής:

Δ.Ε. Εκάλης:  1

Δ.Ε. Ευρυμενών:  1

Δ.Ε. Ζίτσας:   1

Δ.Ε. Μολοσσών:   2

Δ.Ε. Πασσαρώνος:  3        

Αφού ολοκληρωθεί η ανωτέρω διαδικασία, το Δημοτικό Συμβούλιο με νέα του Απόφαση θα προβεί στον ορισμό των μελών, που θα συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή.

Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Γαρδίκου Βασιλείου, Γκαραλέα Δημητρίου, Λεοντίου Κων/νου, Xανδόλια Απόστολου, Καλογήρου Ιωάννας, Βούζα Χρυσόστομου, Στέφου Θεόδωρου και Καλόγηρου Δημητρίου, οι οποίοι ψήφισαν την πρόταση του κ. Βούζα και του κ. Ματσάγκα Εμμανουήλ ο οποίος ψήφισε την πρόταση που ο ίδιος κατέθεσε.

Αναρτήθηκε στις 02 Μάρτιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα