Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εξέταση αιτήσεως της «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.» για παράταση της σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου

Αρ. Απόφασης
65/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: να δοθεί εξάμηνη παράταση (από 1/1/2015 έως 30/6/2015) της μίσθωσης, από την εταιρεία με την επωνυμία «Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ», του ισογείου του Δημοτικού Ακινήτου που βρίσκεται επί της πλατείας Γεωργίου Σταύρου 5 (περιοχή Γυαλί Καφενέ- Ιωάννινα) και λειτουργεί σαν Super Market.  Κατά το χρονικό αυτό διάστημα  να ελεγχθεί ολόκληρο το κτίριο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, λόγω του ότι λήγουν και οι υπόλοιπες μισθώσεις που αφορούν το κτίριο στο σύνολό του. Επίσης κατά το χρονικό αυτό διάστημα να εξετασθεί εάν θα δημοπρατηθεί εκ νέου το κτίριο και με πιο τρόπο, σε συνάρτηση πάντα με τα έσοδα που μπορεί να αποφέρει σαν κτίριο αλλά και τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες της αγοράς. Η εταιρεία θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στην δημοπρασία εκ νέου σύμφωνα με τους όρους που θα προτείνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας.

 Το μηνιαίο μίσθωμα του παραπάνω ακινήτου, σύμφωνα με τα αρχικά δεδομένα αλλά και τις προηγηθείσες αποφάσεις θα παραμείνει ως έχει, ήτοι 2.078,00€ χωρίς αναπροσαρμογές  μέχρι και 30/6/2014 + χαρτόσημο + ΟΓΑ χαρτοσήμου = 2.152,80€ (μικτό μίσθωμα). Κατά τα λοιπά θα ισχύουν όλοι οι όροι και οι συμφωνίες που διατυπώθηκαν στα συμφωνητικά και στις αποφάσεις που προηγήθηκαν της παρούσης απόφασης.

 Η παρούσα απόφαση θα αποτελέσει τίτλο εκτελεστό για την βεβαίωση των μισθωμάτων του εξαμήνου καθώς και αναπόσπαστο μέρος των συμφωνητικών και αποφάσεων που έχουν ήδη εκδοθεί για το μίσθωμα.

Αναρτήθηκε στις 20 Μάρτιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα