Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας (στο εξωτερικό) Δημοτικού Συμβούλου

Αρ. Απόφασης
131/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την εκτός έδρας μετακίνηση του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Στέφανου με αεροπλάνο στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα από Ιωάννινα-Αθήνα την 22-06-2015 και από Αθήνα Βελιγράδι την 23-6-2015, με επιστροφή την 25-6-2015 και την κάλυψη των εξόδων αυτής, όπως και της διαμονής του (τρεις διανυκτερεύσεις), προκειμένου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης που συνδιοργανώνουν το τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Βελιγραδίου και το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής Συνεργασίας «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», για να αποτίσει από κοινού με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συμπολίτες από τους τόπους καταγωγής των παραπάνω ηρώων, φόρο τιμής στον Ρήγα και τους επτά συντρόφους που θυσιάστηκαν διά στραγγαλισμού, για την πατρίδα, την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στις 24-6-1798, στον Πύργο Νεμπόιζα του Βελιγραδίου, μεταξύ των οποίων ήταν και ο καταγόμενος από την Ζίτσα του Δήμου μας, γιατρός Δημήτριος Νικολίδης.

  Επίσης εγκρίνει για τον σκοπό αυτό, την διάθεση συνολικής πίστωσης ποσού 815,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 00-6421.002 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα