Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση και διάθεση πίστωσης για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων

Αρ. Απόφασης
145/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1. Την διάθεση και ψήφιση πίστωσης ποσού 50.000,00 € για την κάλυψη δαπανών των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά το τρέχον έτος στον Δήμο, σε βάρος του Κ.Α. 15-6471 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του Δήμου Ζίτσας, η οποία θα διατεθεί για την παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων, αθλητικών, μουσικών και επετειακών εκδηλώσεων, αποκαλυπτηρίων, κατάθεση στεφάνων, εικαστικών (ζωγραφική, φωτογραφία, κινηματογράφος) καθώς και την κάλυψη δαπανών ενοικίασης τραπεζοκαθισμάτων, παταριών και παραδοσιακών στολών, την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων και την κάλυψη εξόδων διαμονής των μελών των συγκροτημάτων. Επίσης για την διενέργεια της προμήθειας νερών, αναψυκτικών, εδεσμάτων, κάρβουνων, αναμνηστικών μεταλλίων-κυπέλλων καθώς και των εκτυπωμένων προγραμμάτων και αφισών των συγκεκριμένων εκδηλώσεων. Σχετικά με την παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων θα προηγηθεί συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου προκειμένου να διευθετηθεί διά μέσου ποιου  φορέα θα υλοποιηθούν, ο οποίος θα καλύψει και το σχετικό κόστος αυτών.

2. Την χορήγηση εξουσιοδότησης στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Στέφανο, προκειμένου να καταρτίσει το πρόγραμμα των παραπάνω εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, το Συμβούλιο της Δ.Κ.  Ελεούσας, τα συμβούλια ή τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και τους  Πολιτιστικούς Συλλόγους και Αδελφότητες του Δήμου.

3. Το πρόγραμμα των παραπάνω εκδηλώσεων, ύστερα από την οριστικοποίησή του, θα υποβληθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα