Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση εσωτερικής οδοποιϊας και τοιχίου αντιστήριξης Τ.Κ. Γρανιτσοπούλας» Δ.Ε. Μολοσσών, Δήμου Ζίτσας, του οποίου ανάδοχος είναι ο Ε.Δ.Ε κ. Ντόκος Κων/νος Αρ. Απόφασης
435/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Εγκρίνει την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση εσωτερικής οδοποιϊας και τοιχίο αντιστήριξης Τ.Κ. Γρανιτσοπούλας» Δ.Ε Μολοσσών, Δήμου Ζίτσας, που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Ντόκος Κων/νος μέχρι 17-12-2012, με τη νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διάνοιξη υπολειπόμενων οδών επέκτασης Ελεούσας», του οποίου ανάδοχος είναι ο Ε.Δ.Ε κ. Ράφτυ Έντυ Αρ. Απόφασης
434/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Εγκρίνει την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διάνοιξη υπολειπόμενων οδών επέκτασης Ελεούσας» που εκτελεί ο Ε.Δ.Ε κ. Ράφτης Έντυ μέχρι 30-03-2013, με τη νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση 6ου Λογαριασμού λόγω αναθεώρησης, του έργου: « Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 8Χ8 στο Δ.Δ. Ελεούσας Δήμου Πασσαρώνος», του οποίου ανάδοχος είναι ο Ε.Δ.Ε. κ. Ζιάκκας Γεώργιος Αρ. Απόφασης
433/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Εγκρίνει την επιπλέον της εγκεκριμένης πίστωσης των 100.800,00 ευρώ, δαπάνη του έργου: «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 8Χ8 στο Δ.Δ. Ελεούσας Δήμου Πασσαρώνος», που εκτέλεσε ο Ε.Δ.Ε. κ. Ζιάκκας Γεώργιος, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2.947,67 €, οφείλεται στην αναθεώρηση τιμών του συγκεκριμένου έργου και θα πληρωθεί από έσοδα του Δήμου.Το υπόλοιπο ποσό των 1.807,98 € που υπολείπεται από το συνολικό ποσό των 4.755,65 € (6ος λογαριασμός του έργου) θα πληρωθεί από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ».

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση 3ου Λογαριασμού λόγω αναθεώρησης, του έργου: «Εσωτερική οδοποιϊα Τ.Δ. Καλοχωρίου», του οποίου ανάδοχος είναι η Ε.Δ.Ε. κα Πλούμπη Παρασκευή Αρ. Απόφασης
432/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Εγκρίνει την επιπλέον της εγκεκριμένης πίστωσης των 23.018,44 ευρώ, δαπάνη του έργου: «Εσωτερική Οδοποιϊα Τ.Δ. Καλοχωρίου», που εκτέλεσε η Ε.Δ.Ε. κα Πλούμπη Παρασκευή. Η επιπλέον δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 818,35 ευρώ, οφείλεται στην αναθεώρηση τιμών του συγκεκριμένου έργου και θα πληρωθεί από τον Δήμο.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Επιλογή χώρου και καθορισμός ημερομηνίας για την διεξαγωγή της ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Αρ. Απόφασης
431/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: 1. Ορίζει ως τόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Ζίτσας, την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία βρίσκεται επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα.2. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της ανωτέρω συνεδρίασης ορίζει την Κυριακή 04/11/2012 και ώρα 11.00 π.μ.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων έτους 2013 Αρ. Απόφασης
430/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Καταρτίζει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ζίτσας για το οικονομικό έτος 2013 όπως εμφανίζεται στο συνημμένο αρχείο.  

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Υλοτόμηση δέντρων και καθορισμός τρόπου διάθεσης αυτών στην Τ.Κ. Πετσαλίου Αρ. Απόφασης
429/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Την υλοτόμηση τεσσάρων (4) υπέργηρων ατόμων πρίνου που βρίσκονται πλησίον της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Πετσαλίου και εντός του τεμαχίου 5 της διανομής Πετσαλίου το οποίο μεταβιβάστηκε με την αριθ. 67373/13-1-1961 απόφαση στην τέως Κοινότητας Πετσαλίου και την διάθεση των καυσόξυλων σε άτομα ευπαθή της Τ.Κ. Πετσαλίου ύστερα από εισήγηση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Βοήθεια στο σπίτι).

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Συγκρότηση επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή υλικών ύδρευσης Αρ. Απόφασης
428/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Την συγκρότηση για το έτος 2012 επιτροπής παραλαβής της προμήθειας υλικών συντήρησης δικτύου ύδρευσης-υδραυλικών υλικών συντήρησης και επισκευής σε κτίρια-υδρόμετρα, αποτελουμένη από τα παρακάτω κληρωθέντα μέλη:1.Τακτικό μέλος ο υπάλληλος κ. Καλογήρου Κωνσταντίνος, ο οποίος προτείνεται να οριστεί και ως Πρόεδρος της Επιτροπής με αναπληρωτή του τον υπάλληλο κ. Καρακίτσιο Γεώργιο.2.Τακτικό μέλος η υπάλληλος κα Λύτη Μαρία - Ελένη με αναπληρώτρια της την υπάλληλο κ. Λαχανά Ιουλίττα.3.Τακτικό μέλος η κα Καραμούτσ...

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Αίτηση κ. Δημητρίου Τσούμπρη του Εμμανουήλ για μείωση ενοικίου Δημοτικού ακινήτου ( νερόμυλος ) στην Τ.Κ. Δεσποτικού Δήμου Ζίτσας Αρ. Απόφασης
427/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Την μείωση του μηνιαίου μισθώματος του Δημοτικού Καταστήματος (Νερόμυλος) που βρίσκεται στην Τ.Κ. Δεσποτικού και το οποίο έχει νοικιάσει ο κ. Τσούμπρης Δημήτριος του Εμμανουήλ, σε ποσοστό 20% επί του ισχύοντος σήμερα μισθώματος.Η ανωτέρω μείωση θα ισχύει από 01-09-2012 έως 31-08-2013.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Καλοχωρίου Δήμου Ζίτσας Αρ. Απόφασης
426/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε: Την παράταση της μίσθωσης του Κοινοτικού Καταστήματος στην Τ.Κ. Καλοχωρίου της Δ.Ε. Μολοσσών, το οποίο έχει νοικιάσει ύστερα από διενεργηθείσα δημοπρασία η κα Καραλή Έλλη, από 9/1/2013 έως 8/1/2015 με το ίδιο αρχικό μίσθωμα των 16,14 ευρώ.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

31,14° Υγρασία: 29% Άνεμος: 1,83 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα