Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Κατανομή αδιάθετων πιστώσεων ΣΑΤΑ. Αρ. Απόφασης
193/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την κατανομή συνολικής πίστωσης 55.700,00 €, από αδιάθετες πιστώσεις ΣΑΤΑ 2014,  για την πληρωμή των παρακάτω έργων: Έργο με Κ.Α. 30.7336.416 και τίτλο: «Διαμόρφωση αυλείου χώρου νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Δήμου Ζίτσας» με ποσό 12.600,00€.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης έκτασης στην Τ.Κ. Ζίτσας Αρ. Απόφασης
192/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την εκμίσθωση  καλλιεργήσιμης έκτασης  20.000 τ.μ. η οποία βρίσκεται στον κάμπο της Τ.Κ. Ζίτσας και αποτελεί το βόρειο τμήμα (περιοχή «Άνω Πέσιμο») του υπ’ αριθ. 218 δημοτικού αγροτεμαχίου κτηματολογικού πίνακα διανομής Ζίτσας έτους 1984 συνολικού εμβαδού 29.663 τ.μ.   Η ανωτέρω έκταση δεν είναι απαραίτητη για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας, ενώ η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από δημοπρασία τους όρους της οποίας θα καθορίσει  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Παράταση μίσθωσης ακινήτου στη θέση «Μάνδρα» Δ.Κ. Ελεούσας το οποίο χρησιμοποιείται ως προθάλαμος του Περιφερειακού Αγροτικού Ιατρείου Ελεούσας. Αρ. Απόφασης
191/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1.Την παράταση της μίσθωσης του ακινήτου εμβαδού 20 τ.μ. ιδιοκτησίας του κ. Μπάρκα Γεωργίου του Αλεξάνδρου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Αγροτικό Ιατρείο χρησιμοποιείται ως προθάλαμός του και αποτελεί συνέχεια αυτού, με το μίσθωμα που αποφασίσθηκε με την υπ’ αριθ. 366/2013 Απόφαση του Δ.Σ. (105,00 ευρώ μηνιαίως), το οποίο αναπροσαρμόζεται ετησίως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Παράταση μίσθωσης ακινήτου στην Δ.Κ. Ελεούσας για τη στέγαση του ΚΑΠΗ. Αρ. Απόφασης
190/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την παράταση της μίσθωσης του ακινήτου εμβαδού 130 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Μάνδρα» εντός του οικισμού Δ.Κ. Ελεούσας, ιδιοκτησίας κ. Πανταζή Στέφανου του Παναγιώτη και χρησιμοποιείται για την στέγαση του ΚΑΠΗ. Η παράταση αυτή θα ισχύει από 17-07-2014 και έως την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας εξεύρεσης ακινήτου για την στέγαση του η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου και την υπογραφή της νέας σύμβασης με το διαμορφωθέν σήμερα μίσθωμα αναπροσαρμοζόμενο ετησίως σύμφωνα με την ισχύο...

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 92/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και αντικατάσταση μέλους διαχειριστικής επιτροπής των κληροδοτημάτων Ιωάννη Ίσκου και Στέφανου Βακάλη στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα. Αρ. Απόφασης
189/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 92/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας και την αντικατάσταση του κ. Νούλη Θεοδώρου του Σταύρου από μέλος της διαχειριστικής επιτροπής των κληροδοτημάτων Ιωάννη Ίσκου και Στέφανου Βακάλη στην Τ.Κ. Πρωτόπαππας, ο οποίος είχε εκλεγεί ως μέλος του συμβουλίου της Τ.Κ. Πρωτόπαππας και παραιτήθηκε, με την  κα. Λεμονιά Κώτσια του Ανδρέα η οποία αντικατέστησε τον ανωτέρω στο συμβούλιο της Τ.Κ. Πρωτόπαππας.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Εξουσιοδότηση για την υπογραφή δηλώσεων φόρων κληρονομιάς και δωρεάς καθώς και των αντίστοιχων συμβολαίων οικοπέδου στην Τ.Κ. Ζίτσας. Αρ. Απόφασης
188/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο κ. Ρογκότη Δημήτριο προκειμένου να προβεί στην υπογραφή δηλώσεων φόρων κληρονομιάς και δωρεάς και των αντίστοιχων συμβολαίων μεταβίβασης προς τον Δήμο Ζίτσας του υπ’ αριθ. 04 οικοπέδου στο Ο.Τ. 37  (θέση «Μαρτσάτικο») της  Τ.Κ. Ζίτσας, συνολικού εμβαδού 732,83 τ.μ. , καθώς και οποιοδήποτε εγγράφου απαιτηθεί για το σκοπό αυτό.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών. Αρ. Απόφασης
187/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο: Συγκροτεί την επιτροπή συμβιβαστικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για τη βεβαίωση ή αναγνώριση φορολογικής απαλλαγής ή μειώσεως οποιουδήποτε αυτοτελούς φόρου, τέλους, δικαιώματος, εισφοράς, αντιτίμου προσωπικής εργασίας και προστίμου μεταξύ του Δήμου και των φορολογουμένων για το έτος 2014, η οποία θα αποτελείται από τους κάτωθι:

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Αποδοχή πίστωσης η οποία προέρχεται από πιστώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την εξόφληση των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» περιόδου 2011-2012. Αρ. Απόφασης
186/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την αποδοχή του ποσού των 3.391,20 € το οποίο καταβλήθηκε στον Δήμο με την αριθμ. 33078/19-11-2013 απόφαση της Γ.Γ.Α. του Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού,   για την εξόφληση  Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2011-2012.   Η παραπάνω πίστωση έχει προβλεφθεί κατά την κατάρτισή του και εγγραφεί  στον προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων του Δήμου οικον. έτους 2014.

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2014. Αρ. Απόφασης
185/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 και την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος σύμφωνα με την πρόταση του τμήματος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως αυτή έχει κατατεθεί από τον εισηγητή και έχει εγγραφεί ανωτέρω.     Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» κ. Τζίμα Δημητρίου και Αγόρου Κων/νου.  

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Αποδοχή πίστωσης η οποία προέρχεται από επιχορήγηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Αρ. Απόφασης
184/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την αποδοχή του ποσού των 16.591,00 € με το οποίο επιχορηγήθηκε ο Δήμος Ζίτσας σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 32879/7496/28-5-2014 Απόφασης της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο αφορά μέρος της εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι απασχολήθηκαν για την προπαρασκευή και διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.  

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

25,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα