Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτώνται και στη σελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Πλακοστρώσεις κοινοχρήστων χώρων στην Τ.Κ Κοκκινοχώματος», το οποίο εκτελεί η ανάδοχος Ε.Δ.Ε κα Ντομουχτσή Αναστασία. Αρ. Απόφασης
357/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: «Πλακοστρώσεις κοινοχρήστων χώρων στην Τ.Κ. Κοκκινοχώματος» το οποίο εκτελεί η ανάδοχος Ε.Δ.Ε κα Ντομουχτσή Αναστασία, μέχρι 30-04-2014 με την νόμιμη αναθεώρηση τιμών.

Αναρτήθηκε στις 07 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Διοικητική παραλαβή προς χρήση του έργου: « Αποπεράτωση-Διάνοιξη οδών Π.Ε Ελεούσας Δ. Πασσαρώνος (Α΄Φάση)», της αναδόχου « Ν. ΜΠΑΔΗΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε». Αρ. Απόφασης
356/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής προς χρήση του έργου: «Αποπεράτωση-Διάνοιξη οδών Π.Ε Ελεούσας Δ. Πασσαρώνος (Α΄ Φάση) », το οποίο εκτέλεσε η « Ν. ΜΠΑΔΗΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ».

Αναρτήθηκε στις 07 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: « Σύνδεση παροχών ύδρευσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης στα Αμπελάκια Δ.Ε Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας», αναδόχου Ε.Δ.Ε κ. Γεωλδάση Παναγιώτη. Αρ. Απόφασης
355/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Σύνδεση παροχών ύδρευσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης στα Αμπελάκια Δ.Ε Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας», το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε. κ. Γεωλδάσης Παναγιώτης.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Πλακόστρωση πλατείας στη θέση Αλώνια στην Τ.Κ. Λευκοθέας», αναδόχου Ε.Δ.Ε κ. Λαδά Νικολάου. Αρ. Απόφασης
354/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Πλακόστρωση πλατείας στη θέση Αλώνια στην Τ.Κ. Λευκοθέας», το οποίο εκτελεί ο Ε.Δ.Ε. κ. Λαδάς Νικόλαος.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κυκλοφοριακή σήμανση οδών οικισμού Τ.Δ Ελεούσας», αναδόχου Ε.Δ.Ε κ. Φάη Δημητρίου. Αρ. Απόφασης
353/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κυκλοφοριακή σήμανση οδών οικισμού Τ.Δ Ελεούσας», το οποίο εκτέλεσε ο Ε.Δ.Ε. κ. Φάης Δημήτριος.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Γνωμοδότηση για την τροποποίηση της μηκοτομής Μ103 του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας. Αρ. Απόφασης
352/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Γνωμοδοτεί θετικά για την τροποποίηση της μηκοτομής Μ103 του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, σύμφωνα με τα σχέδια μηκοτομών που συνοδεύουν την παρούσα, για τους λόγους που αναφέρονται στην παραπάνω εισήγηση. 

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου, ύστερα από δημοπρασία, προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τ.Κ. Γραμμένου. Αρ. Απόφασης
351/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την εκμίσθωση, ύστερα από δημοπρασία, τους όρους της οποίας θα καθορίσει η Οικονομική Επιτροπή, του δημοτικού ακινήτου εμβαδού  116,00   τ.μ. που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Γραμμένου, προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση δημοπράτησης Δημοτικού Ακινήτου (Αγροκτήματος) στη θέση «Αχμετί» στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη Αρ. Απόφασης
350/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Εγκρίνει την δημοπράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 195 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006) και με όρους τους οποίους θα καθορίσει η οικονομική επιτροπή, του υπ’ αριθ. 71 τεμαχίου αναδασμού έτους 1976 (Μικρού Μπισδουνίου) συνολικού εμβαδού 24.381τ.μ, το οποίο βρίσκεται στη θέση «ΑΧΜΕΤΙ» της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη,  βεβαιώνοντας παράλληλα ότι η εν λόγω έκταση δεν είναι απαραίτητη για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Εξέταση αιτήσεως για λύση σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Γραμμένου. Αρ. Απόφασης
349/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: Την λύση της σύμβασης μίσθωσης του Δημοτικού Ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Γραμμένου και συγκεκριμένα του ισογείου τμήματος του Δημοτικού Ακινήτου της Οικοκυρικής Σχολής Γραμμένου, εμβαδού 342,46 m2 (τρεις αίθουσες, 2WC, λεβητοστάσια και κλιμακοστάσιο), με το ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΕ, με ημερομηνία λύσης την 30/11/2013.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας Αντιδημάρχου για εκτέλεση υπηρεσίας του Δήμου και κάλυψη των εξόδων αυτής. Αρ. Απόφασης
348/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει: 1. Κρίνει ως επιβεβλημένη, για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου, την μετακίνηση  του Αντιδημάρχου κ. Βασιλείου Γαρδίκου στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2013, προκειμένου να επισκεφθεί τα αρμόδια Υπουργεία για διευθέτηση και προώθηση θεμάτων που αφορούν εντάξεις έργων του Δήμου σε διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης, καθώς και την «Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.» για την προώθηση μελετών του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

27.98° Υγρασία: 50% Άνεμος: 3.6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα