Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Ενημέρωση για την λειτουργία αμβύκων μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων)

Ενημερώνουμε τους μικρούς αποσταγματοποιούς(διημέρων) ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αρ. Πρωτ. Α.1102/27-07-2022 Απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών, το Τελωνείο Ιωαννίνων εξέδωσε οδηγίες για την εφαρμογή του νέου νομικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει το καθεστώς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Τελωνείου Ιωαννίνων, οι μικροί αποσταγματοποιοί(διήμεροι) είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν στο Τελωνείο έως την 27-07-2023(καταληκτική ημερομηνία), απλό σχεδιάγραμμα στο οποίο να αποτυπώνονται με λεπτομέρεια το ακριβές σχήμα, τα χαρακτηριστ...

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2023 Περισσότερα »
Στους «μωβ κάδους» ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειαζόμαστε

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης υιοθέτησε και υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας από τον περασμένο Οκτώβριο με την τοποθέτηση «μωβ κάδων» σε επιλεγμένα σημεία, όπου οι πολίτες μπορούν να εναποθέτουν τα παλιά τους ρούχα και παπούτσια. Με τον ερχομό της Άνοιξης και του Καλοκαιριού οπότε και γίνεται και το ξεκαθάρισμα των ρούχων στις ντουλάπες μπορούμε να τοποθετήσουμε τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειαζόμαστε στους «μωβ κάδους» .

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2023 Περισσότερα »
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25-04-23 (έκτακτη)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτά τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν μεταγενέστερα, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, (ΥΠ.ΕΣ. 46731/13.07.2022) και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, την 25-04-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ. έως 11.00 π.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικής αποφάσεως επί του μοναδικού θέματος της...

Αναρτήθηκε στις 24 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας από θέση «Πράσινη Γωνιά» μέχρι την διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού, περιλαμβανομένου και του οικισμού Αμπελακίων, ότι  την Μ.  Δευτέρα 10/4/2023 έως και Μ. Τρίτη 11/4/2023 θα πραγματοποιηθούν ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των ανωτέρω στα πλαίσια τμηματικών εργασιών  σύνδεσης με το καινούργιο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 07 Απρίλιος 2023 Περισσότερα »
Δημοπρατείται το κλειστό γυμναστήριο Ελεούσας

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό  επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Κατασκευή Μεταλλικού Κτιρίου – Κερκίδων Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Κ. Ελεούσας». Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.558.000,00 € χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
"Ελπίδα Ζωής"

Η HOPEgenesis με την υποστήριξη της εταιρείας ΒΙΚΟΣ, στηρίζει την ανάπτυξη της οικογένειας στην τοπική κοινωνία των Δημοτικών Ενοτήτων Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης στα Αμπελάκια από 27/03 έως 31/03

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας από θέση «Πράσινη Γωνιά» μέχρι την διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού, περιλαμβανομένου και του οικισμού Αμπελακίων, ότι  από σήμερα  Δευτέρα 27/3/2023 έως και Παρασκευή 31/3/2023 θα πραγματοποιηθούν ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των ανωτέρω στα πλαίσια τμηματικών εργασιών  σύνδεσης με το καινούργιο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 27 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δ.Δ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας κατά τον εορτασμό της Επετείου 25ηςΜαρτίου 1821

Αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας, από το ύψος της οδού Ζώη Καπλάνη (Γυμνάσιο και Λύκειο Ελεούσας), έως την συμβολή της με τη Λεωφόρο Ελευθερίας (κυκλικός κόμβος), την 25-03-23, ημέρα Σάββατο και από ώρα 07.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων. Επιπλέον αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, την 25-03-23, ημέρα Σάββατο και από ώρα 09.00΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων.

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στις 11-03-23

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το ΣΥΔΛΙ, λόγω εργασιών της ΔΕΗ, ανακοινώθηκε η διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων και του αντλιοστασίου Νεοχωρίου από ώρα 8.30 π.μ. έως 1.00 μ.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας καθώς και Βατατάδες και Λίγοψά. Στις ανωτέρω περιοχές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία α...

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 73% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα