Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Δωρεάν rapid tests στην Κοινότητα Περάτης

Την Παρασκευή (02/09/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Κοινοτικού κατάστηματος- Αγροτικού Ιατρείου,  στην Κοινότητα Περάτης, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 01 Σεπτέμβριος 2022 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Βουνοπλαγιά, Μικρό Γαρδίκι, Αμπελάκια στις 17/08/2022.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Βουνοπλαγιάς, συμπεριλαμβανομένου το σύνολο των οικισμών που υδρεύονται από την  τοπική δεξαμενή (Βουνοπλαγιά, Μικρό Γαρδίκι, Αμπελάκια), ότι στις 17 του μηνός Αυγούστου ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης, λόγω αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, από τις 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 16 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 17-08-2022 στον Πρωτόπαππα

Την Τετάρτη (17/08/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κ. Πρωτόπαππα, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 12 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Ελεούσα στις 11/08/2022

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή στη θέση «Γορίτσα», ότι αύριο Πέμπτη 11/08/2022 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από τις 8:00 π.μ. λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Παραχώρηση της χρήσης του χώρου της εμποροπανήγυρης 2022 του Δ. Ζίτσας για την εγκατάσταση & λειτουργία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)

Ο Δήμος Ζίτσας διακηρύσσει ότι, στις  16 του μηνός Αυγούστου του έτους 2022, ημέρα Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ.,  ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, και στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος στην Ελεούσα-Λεωφ. Πασσαρώνος 1, θα διεξαχθεί φανερή, προφορική και πλειοδοτική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)»

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στο Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει τη διενέργεια της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης η οποία θα διεξαχθεί από τις 04 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη θέση «πράσινη γωνιά» στην Κοινότητα Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας. Η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, από την Πέμπτη 04 Αυγούστου και λήξη Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Έναρξη αιτήσεων - εγγραφών μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση

Έναρξη αιτήσεων - εγγραφών μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023 ΠΡΩΗΝ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Μα… Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa

Ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 και σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο ΑΝΤΡΑΛΑ, διοργανώνει παραστάσεις κουκλοθεάτρου με τίτλο «Μα... Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa». Ο μοναδικός, ανεπανάληπτος εμπνευστής των γεύσεων, τρομερός chef Antonio Jimenez de la Salsa έχει γράψει μια συνταγή που είναι μοναδική -και αυτή παρουσιάζει όπου και αν βρεθεί. Τι γίνεται όμως όταν ένας ποντικός του χαλάει τα σχέδια; Θα τα καταφέρει; Μπορούμε να τον βοηθήσουμε; Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου που κρύβε...

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Ο Διονύσης Τσακνής στην Αρχαία Πασσαρώνα

Τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου θα γιορτάσει ο Δήμος Ζίτσας στις 11 Αυγούστου 2022 στην Ακρόπολη Μεγάλου Γαρδικίου (Αρχαία Πασσαρώνα) με τους Διονύση Τσακνή και Ιωάννα Καβρουλάκη  πλαισιωμένοι από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Είσοδος ελεύθερη.

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »
Δηλώσεις πολιτών για τη διευθέτηση των δασωμένων αγρών

Στην υποβολή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων του Ν. 2308/1995 για τα γεωτεμάχια με χαρακτηρισμό Α.Δ. μπορούν να προχωρήσουν οι πολίτες μετά τις πρόσφατες μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία που επέφερε η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που "απελευθέρωνε" τους δασωμένους αγρούς.

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

18,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα