Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές του Ν.Π.Δ.Δ.του Δήμου Ζίτσας

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Παιδικό Σταθμό Ελεούσας, τον Παιδικό Σταθμό Βουνοπλαγιάς , τον Παιδικό Σταθμό Ροδοτοπίου και τον Παιδικό Σταθμό Ζίτσας για το σχολικό έτος 2020-2021 ,  θα υποβάλλονται από  11 Μαΐου έως  1 Ιουνίου και ώρες  8:30πμ - 14:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2020 Περισσότερα »
Πρόσκληση προσκόμισης προσφοράς και δικαιολογητικών

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να προβεί στην ανάθεση υπηρεσίας, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ.

Αναρτήθηκε στις 13 Απρίλιος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 3/4/2020

3/4/2020 8:00:00 πμ 3/4/2020 2:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Ελεούσα στις οδούς Βελισσαρίου και Ελευθερίας από το ύψος της γεφυροπλάστιγγας έως την διασταύρωση με την Ε.Ο Κονίτσης - Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2020 Περισσότερα »
Οδηγίες για τη εφαρμογή των ψηφιακών υπηρεσιών ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της ΔημόσιαςΔιοίκησης (gov.gr)

  Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύτηκε η από 20.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ)(Α ́ 68), στην οποία περιλαμβάνονται διατάξεις σχετικά με την εσπευσμένη θέση σε λειτουργία της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr). Ειδικότερα στην ΠΝΠ περιλαμβάνονται τα άρθρα εικοστό τέταρτο έως εικοστό όγδοο, που αφορούν στη δυνατότητα υποβολής με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω αυθεντικοποίησης με κωδικούς taxisnet της αίτησης, της υπεύθυνης δήλωσης και της εξουσιοδότησης.   Συνημμένα παρατίθενται οδηγίες σχετικά με:   Διαδικασία έκδοσης Ηλεκτρονικής Υπ...

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή νερού λόγω βλάβης στην Ελεούσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι σήμερα ημέρα Παρασκευή 27/3/2020 θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης στο εσωτερικό  δίκτυο ύδρευσης από 09:30 π.μ έως το πέρας τον εργασιών .Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 27 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Παράταση δηλώσεων στο Κτηματολόγιο έως και την 1η Ιουνίου

Με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δημήτρη Οικονόμου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων έως και την 1η Ιουνίου 2020.Ειδικότερα,  για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο,  η παράταση αφορά στα ακίνητα που βρίσκονται:α) εντός των ορίων των προ-καποδιστριακών Κοινοτήτων Αγίου Βλασίου, Γραικοχωρίου, Καστρίου, Λαδοχωρίου, Μαυρουδίου, Νέας Σελευκείας, Κεστρίνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίαςβ) εντός των ...

Αναρτήθηκε στις 24 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Απόφαση- Στοιχεία επικοινωνίας υπηρεσιών Δήμου

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι να υπάρξουν νεώτερες υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίζουν τις ενέργειες των ΟΤΑ σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του Κορωνοϊού covid-19, η δια ζώσης διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των πολιτών με την κάθε υπηρεσία προκειμένου για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις, να προσδιορίζονται ραντεβού.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 17-18/03/2020

Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχής   17/3/2020 8:00:00 πμ 17/3/2020 10:00:00 πμ ΖΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Βουνοπλαγιά και Ελεούσα στην περιοχή πέριξ επιχείρησης «Πράσινη Γωνιά» και χώρου διεξαγωγής εμποροπανήγυρης     17/3/2020 10:30:00 πμ 17/3/2020 12:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Νεοχώρι     17/3/2020 1:00:00 μμ 17/3/2020 2:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Κάτω Λαψίστα     18/3/2020 8:30:00 πμ 18/3/2020 10:30:00 πμ ΖΙΤΣΑΣ Περιοχή Πετσάλι, πέριξ Ποιμνιοστασίου Κασκάνη Δημήτριου.    

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Οδηγίες λειτουργίας των αθλητικών χώρων του Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που λαμβάνει ο Δήμος Ζίτσας κατά της διάδοσης του κορωναϊού και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, παρακαλούνται οι δημότες, να συμμορφώνονται με τις επιταγές των ειδικών επιστημόνων και να αποφεύγουν τα ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο κτλ. Προτρέπουμε γονείς και μαθητές σε μεμονωμένη άσκηση σε ανοιχτούς χώρους, καλές συνθήκες υγιεινής και ενέργειες που μειώνουν τα φαινόμενα συνωστισμού. Το φαινόμενο είναι πλέον θέμα προσωπικής ευθύνης κάθε δημότη μας.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Παράταση σύνδεσης με το αποχετευτικό σύστημα Ελεούσας έως 1 Ιουνίου 2020

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού και εφαρμόζοντας τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η χώρα μας στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού ο Δήμος Ζίτσας παρατείνει την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την σύνδεση των ακινήτων στην Δ.Κ. Ελεούσας, με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Νέα καταλυτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 . Σημειώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η σύνδεση κάθε ακινήτου, είτε πρόκειται για οικία, είτε για άλλη εγκατάσταση, με το δίκτυο ακαθάρτων είναι υποχρ...

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

31,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα