Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Συντήρησης και επισκευή οδών και οδοστρωμάτων Τ.Κ. Δήμου Ζίτσας

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών-Υπηρεσιών  του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης και επισκευή  οδών και οδοστρωμάτων Τ.Κ. Δήμου Ζίτσας» ήτοι επικάλυψη με ασφαλτόμιγμα του κατεστραμμένου οδοστρώματος του οδικού δικτύου καθώς και κατασκευή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 4.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.23%).

Αναρτήθηκε στις 20 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για Ρύθμιση Οφειλών. Αρ. Απόφασης
5520

Ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α΄)"Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας", ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτον απο εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδικτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983. Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, μέχρι την 26η Μαίου 2015 (άρθρο 6 παρ. 1Ν. 4321/2015).

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών από Τράπεζες Αρ. Απόφασης
5563

Σας ανακοινώνουμε ότι σε συνέχεια της  με αρ. πρωτ. 5120/31-03-2015 πρόσκλησής μας προς τις Τράπεζες, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σύναψης σύμβασης με το Δήμο Ζίτσας, παρατείνουμε την προθεσμία υποβολής προσφορών το αργότερο μέχρι τις 30/04/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας. Κατά τα λοιπά ισχύει η αρχική ανακοίνωση

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Κλήρωση για την ανάδειξη των δημοτών, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

 Γνωστοποιείται ότι την Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ., στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη των δημοτών, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον  να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 76 Ν.3852/2010 και όπως ορίζεται στην αρ. 83/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν την ανωτέρω θέση του Ειδικού Συνεργάτη τουΔημάρχου και συγκεκριμένα σε θέματα:α) οργάνωσης και λειτουργίας γραφείου τύπου,β) δημοσιογραφικής κάλυψης εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος,γ) παρακολούθησης της δραστηριότητας του Δήμου και όλων των θεμάτων που τον αφορούν και δημοσιεύονται στον τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό),δ) σύνταξης δελτίων τύπου για τις δραστηριότητες του Δήμου και απαντήσεων σε σχόλια που τον αφορούν,ε) υποστήριξης συνεδρίων και ημερίδων σε θέματα σχετικά με το αντικείμενο της θέσης,στ) σχεδι...

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Για την πλήρωση Μίας (1) Θέσεως Επιστημονικού Συνεργάτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας προσκαλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη στο Δήμο Ζίτσας (έδρα Ελεούσα).

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Τοποθέτηση κουφωμάτων PVC σε Δημοτικό κτίριο στην Τ.Κ. Δαφνοφύτου

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Οεριβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Τοποθέτηση κουφωμάτων PVC σε Δημοτικό κτίριο στην Τ.Κ. Δαφνοφύτου» του Δ.Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Τοίχος αντιστήριξης στον αύλειο χώρο του σχολείου της Τ.Κ. Πρωτόπαππας του Δ.Ζίτσας

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Τοίχος αντιστήριξης στον αύλειο χώρο του σχολείου της Τ.Κ. Πρωτόπαππας του Δ.Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ελεούσας του Δ.Ζίτσας

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ελεούσας  του Δ.Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Λιγοψάς. Αρ. Απόφασης
5638

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Λιγοψάς» του Δ.Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα