Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκτέλεσης του έργου: «Διαμόρφωση -περίφραξη νεκροταφείου με αργολιθοδομή στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς» προϋπ/σμού δαπάνης 64.700,00 €.

Αρ. Απόφασης
102/2012

Η Οικονομική Επιτροπή συμφωνεί με την εισήγηση της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού και ως εκ τούτου:

Κάνει δεκτή την ένσταση του Τάση Γεωργίου, ως προς το 1ο σκέλος που αφορά το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις οδικού δικτύου Τ.Κ. Κοπάνης» του Δήμου Δωδώνης προϋπολ. 11.000,00 €, επειδή η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΣΤΑΣ Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ΚΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» δεν προσκόμισε ασφαλιστική ενημερότητα ΙΚΑ για το έργο αυτό, ως όφειλε σύμφωνα τα άρθρα 22.3 & 23.2.2.β της Διακήρυξης.

Απορρίπτει την ένσταση του Τάση Γεωργίου, ως προς το 2ο σκέλος που αφορά το έργο: «Ανακαίνιση Χρωματισμών Εξωτερικής Πλευράς Τμημάτων Κεντρικού Κτιρίου του Νοσοκομείου και Ξενώνα Σταύρου Σ. Νιάρχου» του Π.Γ.Ν.Ι. προϋπολ. 152.000,00 €, επειδή το έργο αυτό έχει περαιωθεί εμπρόθεσμα, σύμφωνα με το αριθμ. 1097/26.03.2012 απαντητικό έγγραφο του Π.Γ.Ν.Ι

Κατακυρώνει  το αποτέλεσμα της δημοπρασίας που διενεργήθηκε στις 13-03-2012 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση-περίφραξη νεκροταφείου με αργολιθοδομή στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς» προϋπολογισμού δαπάνης με τον Φ.Π.Α 64.700,00 €, κατά την οποία τελευταίος μειοδότης αναδεικνύεται η εργοληπτική επιχείρηση με την επωνυμία «ΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»  με αριθμό Μ.Ε.Ε.Π –27092-,  η οποία και πρόσφερε μέση έκπτωση  45% (σαράντα πέντε) τοις εκατό επί των τιμών του τιμολογίου και του προϋπ/σμού της υπ’ αριθμ. 8/2011 μελέτης.

Αναρτήθηκε στις 03 Μάιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα