Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση της εργασίας: «Αποκομιδή μεταφορά εναπόθεση απορριμμάτων των Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών» του Δήμου Ζίτσας – Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Αξιολόγησης των Προσφορών

Αρ. Απόφασης
147/2012

Η Οικονομική Επιτροπή:

Α. Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της εργασίας: «Αποκομιδή μεταφορά εναπόθεση απορριμμάτων των Δ.Ε. Εκάλης Ευρυμενών Ζίτσας και Μολοσσών» του Δήμου Ζίτσας προϋπολογισμού 199.000,00 για εργασία και 25.870,00 € για Φ.Π.Α 13% δηλαδή συνολική δαπάνη 224.870,00 € και για χρονικό διάστημα ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης.

Ορίζει ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις  9/07/2012 και από ώρα 10.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. στο κατάστημα του Δήμου, (Νέο Δημαρχείο-Ελεούσα), ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής του Διαγωνισμού που συγκροτείται με την παρούσα.

Β. Συγκροτεί Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού και Αξιολόγησης των Προσφορών αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. Γούση Νικόλαο, ως Πρόεδρο  
  2. Τσιατούρα Αδαμαντία, ως Μέλος
  3. Τσιατούρα Αναστασία, ως Μέλος

      ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1.   Κυριακίδου –Νεραντζά Σοφία

2.   Στάθη Σταύρο

3.   Παπαθεοδώρου Μαίρη

Γ.   Καθορίζει τους όρους του μειοδοτικού διαγωνισμού, όπως ακριβώς παρατίθενται στα τεύχη δημοπράτησης, τα οποία είναι αναπόσπαστό τμήμα της παρούσας απόφασης, και κατά σειρά ισχύος είναι:

α.  Διακήρυξη δημοπρασίας

β.  Προϋπολογισμός

γ.  Συγγραφή υποχρεώσεων

δ.  Ειδική συγγραφή υποχρεώσεων

Δ.   Ψηφίζει πίστωση ποσού 82.674,84 € σε βάρος του Κ.Α. 20-6275.011 προϋπολογισμού οικον. έτους 2012 για «Δαπάνες για αποκομιδή μεταφορά εναπόθεση απορριμμάτων Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών».

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα