Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έγκριση πρακτικού ΙΙ (Αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών) του Ανοιχτού Διεθνή Δημόσιου Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων των Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών

Αρ. Απόφασης
168/2014

Η Οικονομική Επιτροπή:

1.   Αναβάλλει τη λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση πρακτικού ΙΙ (Αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών) του Ανοιχτού Διεθνή Δημόσιου Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων των Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Ζίτσας, λόγω μη ολοκλήρωσης του σχετικού πρακτικού από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού, για τους λόγους που αναφέρονται στην παραπάνω εισήγηση. 

2.  Ορίζει τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννάκη του Δημητρίου, Δικηγόρο Ιωαννίνων (Ν. Ζέρβα 28-30 – Ιωάννινα), στον οποίο αναθέτει την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα, προκειμένου να προβεί σε νομική έρευνα και παροχή γνωμοδότησης επί των θεμάτων που προέκυψαν από τον έλεγχο των δικαιολογητικών των φακέλων τεχνικών προσφορών των εταιρειών που έγιναν δεκτές στην πρώτη φάση του Ανοιχτού Διεθνή Δημόσιου Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων των Δ.Ε. Εκάλης, Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Ζίτσας, ώστε στη συνέχεια η Επιτροπή διαγωνισμού να ολοκληρώσει το Πρακτικό ΙΙ (Αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών), το οποίο θα υποβάλλει για έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή.

     Η αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου, θα ανέλθει στο ποσό των 200,00 € πλέον Φ.Π.Α.

    Εγκρίνει τη διάθεση πίστωσης ποσού 246,00 σε βάρος του Κ.Α. 00-6111.001 προϋπολ. οικον. έτους 2014 για «Αμοιβές Νομικών» [ΑΡ. ΠΡΟΤ. ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ 490].

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2014

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα