Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Λήψη απόφασης για δήλωση παράστασης Πολιτικής Αγωγής επί της με ΑΒΜ Δ13-483 μηνύσεως η οποία τέθηκε στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών με Αριθμό 1111/2014

Αρ. Απόφασης
67/2015

Η Οικονομική Επιτροπή διορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου Ζίτσας τον Δικηγόρο Ιωαννίνων κ. Γοργόλη Βασίλειο του Μιχαήλ (28ης Οκτωβρίου 9 - Ιωάννινα),και του παρέχει την εξουσιοδότηση και την ειδική εντολή να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και ενώπιον κάθε δικαστηρίου α΄και β΄ βαθμού που θα δικάσει την υπόθεση κατά την αρχικά ορισθείσα δικάσιμο ή σε
κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο, για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που έχει υποστεί ο Δήμος Ζίτσας απο τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος του Δήμου και οι οποίες αναφέρονται στο περιεχόμενο της μηνύσεως με ΑΒΜ Δ13-483 που τέθηκε στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών με αριθμό 1111/2014 με τις οποίες βλάπτεται το κύρος ,η φήμη και η αξιοπιστία των υπηρεσιών και κλονίζεται η εμπιστοσύνη των συναλλασσομένων με το Δήμο Ζίτσας για ποσό 44,00€ με την επιφύλαξη να διεκδικηθεί το υπόλοιπο ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, άλλως προς υποστήριξή της κατηγόριας και κατά την ημερομηνία εκδικάσεως εκάστου των υποθέσεων και να λάβει αντίγραφα όλων των εγγράφων της ανωτέρω δικογραφίας.
Η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται σύμφωνα με το πινάκιο αμοιβής που προβλέπεται στον Κώδικα περί Δικηγόρων ποσό των 200,00 € πλέον Φ.Π.Α.
Εγκρίνει τη διάθεση πίστωσης ποσού 246,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00-6111.001 προϋπολ. οικον. έτους 2015 για «Αμοιβές Νομικών».

Αναρτήθηκε στις 24 Μάρτιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα