Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2019 από 1/03/2019 έως 31/03/2019

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 15 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Τα κρασιά της Ζίτσας στη διεθνή έκθεση οίνου, στο Ντίσελντορφ

Δυναμική ήταν η παρουσία των οινοποιείων της Ζίτσας  στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάρτιο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Αναρτήθηκε στις 11 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Διανομή τροφίμων στο Δήμο Ζίτσας, σε δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

Με τη διανομή τροφίμων-ειδών παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει την εφαρμογή του  Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει.

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔHMOTIΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ

πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, υπαίθριου χώρου, πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500,00τ.μ.), στην Τ.Κ. Ραδοβιζίου Δ.Ε. Μολοσσών Δήμου Ζίτσας,  η οποία προσφέρεται για εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση τηλεπικοινωνιακών δικτύων,  εγκατάσταση σταθμού βάσης (οικίσκου) εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών κ.λ.π., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500,00 €)  ετησίως και για χρονικό διάστημα εννέα [9] ετών.       Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λεωφ. Πασσαρώ...

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (καφενείου) στην Τ.Κ. Δεσποτικού (Δ.Ε. Μολοσσών) Δήμου Ζίτσας

Εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειου καταστήματος» εμβαδού 95 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Δεσποτικού [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 68,40€ μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο (Ν. 4242/2014/28.02.2014)

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2019»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των ντόπιων προϊόντων ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει και φέτος στην  έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»  που διοργανώνεται έως τις 07 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Χρήση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας

Επιτρέπεται η χρήση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας στις Τ.Κ. Ελεούσας (οδός Σκουφά), Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Γραμμένου, Ροδοτοπίου, Κληματιάς, Ζίτσας και Μεταμόρφωσης καθώς ανανεώθηκε η βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΦΕΚ 931 Β’/18-5-2009 και το υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 2/2019 της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/2009 (ΦΕΚ 931 Β’) των ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας υπέβαλε πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης του «Πράσινου Σημείου»

Πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης του «Πράσινου Σημείου» (Green Point)  κατέθεσε ο Δήμος Ζίτσας την Τρίτη (02/04/2019), στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», για τον άξονα προτεραιότητας 14: «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος και Προώθηση της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων», με τίτλο: «Δημιουργία Πράσινων Σημείων στην Περιφέρεια Ηπείρου».

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Μίσθωση υπαίθριου χώρου για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων, στην Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία η μίσθωση υπαίθριου χώρου, για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων, στην Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Το Δημαρχείο στην Ελεούσα φωτίστηκε μπλε για τον Αυτισμό

Με μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, το Δημαρχείο στην Ελεούσα για μια ώρα το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2019,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα