Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ενημέρωση για την έκδοση βεβαίωσης ιδιότητας Δασεργάτη- Μέλους Δ.Α.Σ.Ε. και ταυτότητας Δασεργάτη για υφιστάμενους Δασεργάτες

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων του Ν 4423/2016 (ΦΕΚ Α 182) «Δασικές Συνεταιριστικές οργανώσεις & άλλες διατάξεις» όπως ισχύει και μετά την έκδοση της με αριθμό 168596/1492/27-8-2018 (ΦΕΚ 3792/Β΄) απόφασης, με την οποία εξειδικεύονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά απόκτησης, διατήρησης και απώλειας της ιδιότητας του Δα-σεργάτη μέλους ΔΑ.Σ.Ε (Δασικών Συνεταιρισμών Εργασίας), η δ/νση Δασών Ιωαννίνων συγκρότησε Επιτροπής Βεβαίωσης Ιδιότητας Δασεργάτη- μέλους ΔΑ.Σ.Ε Π.Ε. Ιωαννίνων και προκειμένου να ξε...

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Πιθανή Διακοπή Νερού απο την Δευτέρα 12-11-2018 εώς Παρασκευή 16-11-2018

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι από  την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου  2018 έως και Παρασκευή  16 Νοεμβρίου 2018 πιθανόν να γίνονται μικρές διακοπές  νερού εντός της ημέρας λόγω εργασιών στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δεν θα ακολουθήσουμε την παράταξη του κ. Γαρδίκου στο δρόμο του λαϊκισμού

Απαντώντας στην ανακοίνωση των παρατάξεων Αυτοδιοικητική Ενότητα & Ριζοσπαστική Ανατροπή Δήμου Ζίτσας με αφορμή τις μειώσεις στα τέλη που αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην επανερχόμαστε συνεχώς στα ίδια, παραθέτουμε μόνο δύο στοιχεία από τα οποία γίνεται αντιληπτό από τους συμπολίτες μας η τακτική του κ. Γαρδίκου.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δημοπρατούνται οι παιδικές χαρές , αναδόχους για έργα ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ζίτσας

Στη δημοπράτηση δεκατριών (13) νέων υπερσύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Μειώνονται τα τέλη στο Δήμο Ζίτσας

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή Ζίτσας προχωρά και τη νέα χρονιά σε μειώσεις τελών διατηρώντας ταυτόχρονα τις απαλλαγές και μειώσεις των προηγούμενων ετών, σε μια προσπάθεια να δώσει  «ανάσα» στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση αποτελεσμάτων ελέγχου μέσω τηλεπισκόπησης και δυνατότητα υποβολής ενστάσεων

Σας γνωρίζουμε ότι για την ενημέρωση των παραγωγών, σήμερα αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης στα πλαίσια της Βασικής Ενίσχυσης (BPS) στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» για τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου. Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μετά την παρέλευση δέκα ημερών, από την ανάρτησή τους στο λογαριασμό του υπόχρεου στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στο πληροφοριακό σύστημα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.. Για πε...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κυρωμένοι δασικοί χάρτες και καταβολή ενισχύσεων

Ο Οργανισμός ενημερώνει τους παραγωγούς ότι, σε περιπτώσεις που επιλέξιμες εκτάσεις εμπλέκονται σε δασικές κατηγορίες των κυρωμένων Δασικών Χαρτών, οι σχετιζόμενες ενισχύσεις θα υπολογιστούν σε επόμενες πληρωμές, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι παραγωγοί έχουν προβεί σε ενεργοποίηση των εργαλείων που προβλέπονται στο Εγχειρίδιο του ΥΠΕΝ με τίτλο «ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ & ΟΠΕΚΕΠΕ, Εργαλεία για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών», που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και θα αποσταλεί στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ. Με βάση ...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ημερίδα για το κοινό: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας διοργανωνει ημερίδα για το κοινό  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα. Γλυκία Ζώη: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Αντιδρά ο Δήμος Ζίτσας στη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών που προτείνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων να αντιδράσει στον αποκλεισμό κοινοτήτων από τη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών  περιοχών  που προτείνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, η Δημοτική Αρχή Ζίτσας ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ. ότι ήδη έχει αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Αναρτήθηκε στις 02 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Διανομή κρέατος και παιδικών παπουτσιών σε δικαιούχους στο Δήμο Ζίτσας

Στο  «πλευρό» ευπαθών κοινωνικά οικογενειών συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο». Το πρωί της Πέμπτης (01/11/2018) μοίρασε 900κιλά κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) σε 149 νοικοκυριά στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020».

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

14,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα