Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους του ότι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ανοίγει την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Αναρτήθηκε στις 31 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Προϋπολογισμός Δήμου Ζίτσας 2017

Προϋπολογισμός Δήμου Ζίτσας 2017

Αναρτήθηκε στις 30 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
ΜΕΤΡΟ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020

Η οικονομική στήριξη στο πλαίσιο του Μέτρου παρέχεται προκειμένου οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν για το διαφυγόν εισόδημα, τις πρόσθετες  δαπάνες και το κόστος συναλλαγής που, κατά περίπτωση, συνεπάγεται η  μετατροπή ή η διατήρηση των πρακτικών της βιολογικής γεωργίας, σύμφωνα  με τις αρχές και μεθόδους της βιολογικής παραγωγής. Μέσω της ενίσχυσης, οι γεωργοί ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε τέτοια συστήματα, ανταποκρινόμενοι με τον τρόπο αυτό στη ζήτηση της κοινωνίας για τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον γεωργικών πρακτικών.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Πρόσκληση σχετικά με την μελέτη : «Διόρθωση σφαλμάτων ορίων οικισμού Πρωτόπαππας Τ.Κ. Πρωτόπαππας Δήμου Ζίτσας»

Για ενημέρωση και υποβολή τυχόν ενστάσεων κατά την ανάρτηση της 355/2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας με θέμα: Έγκριση μελέτης: «Διόρθωση σφαλμάτων ορίων οικισμού Πρωτόπαππας Τ.Κ. Πρωτόπαππας Δήμου Ζίτσας» και των χαρτών Χ.Π-4 και Χ.Π-4 της μελέτης.   Έχοντας υπ’ όψη: Το Π.Δ. της 24.4/03-05-1985 (ΦΕΚ 181/Δ/1985) «Τρόπος καθορισμού ορίων οικισμών της χώρας μέχρι 2000 κατοίκους, κατηγορίες αυτών και καθορισμός όρων και περιορισμών δόμησής τους.», όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Π.Δ. της 14/23-02-1987 (ΦΕΚ 133/Δ/1987) «Τροποποί...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ «ΟΡΕΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΥΓΓΟΥ 2017»

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΡΕΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΥΓΓΟΥ 2017» Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λύγγου «Η Αγία Τριάδα», σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας, διοργανώνει αγώνες ορεινού τρεξίματος διμελών ομάδων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο των «Ορεινών Αγώνων Λύγγου 2017». Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην γνωστή, κλειστή ορεινή διαδρομή “Λ3”,μήκους 6.150 m και υψομετρικής διαφοράς 221m, στο δημοτικό διαμέρισμα Λύγγου του Δήμου Ζίτσας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους θα είναι η συμμετοχή μόνο σε ζεύγη αθλητών, η κίνηση στην “Λ3” με φορά κίνησης αντ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει-προειδοποιεί για την ίσκα της αμπέλου και δίδει οδηγίες κλαδέματος

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει-προειδοποιεί για την ίσκα της αμπέλου και δίδει οδηγίες κλαδέματος

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Κατάρτιση Νέων Αγροτών

Σε εφαρμογή μπήκε η υπουργική απόφαση που ορίζει ως ανάδοχο της κατάρτισης των Νέων Αγροτών τον ΕΛΓΟ Δήμητρα ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα και να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
3η Τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση νέων Γεωργών»

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η  με αρ. πρωτ.: 12372/28-12-2016 (ΦΕΚ 4347/Β/30-12-2016), 3η τροποποίηση της πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2016, που αφορά την εκ νέου παράταση των προθεσμιών της παραπάνω πρόσκλησης.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Αυτοψία στην κατολίσθηση στην Κληματιά από γεωλόγο του ΙΓΜΕ

 Επιτόπια επίσκεψη στην Τ.Κ. Κληματιάς του Δήμου Ζίτσας όπου έχουν παρατηρηθεί κατολισθητικά φαινόμενα στη θέση «Καταρράκτης» (μετά τη σήραγγα Λαψίστας) πραγματοποίησε ο γεωλόγος του ΙΓΜΕ Διδάκτορ Παναγιώτης Πάσχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Λιάκο. 

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Στο επίκεντρο του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας του Μετσόβιου Πολυτεχνείου ο Δήμος Ζίτσας

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των διδασκόντων και των σπουδαστών του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει τεθεί ο Δήμος Ζίτσας για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών».

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 60% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα