Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Να εφαρμοστούν τα προγράμματα κολύμβησης και στα Δημοτικά σχολεία Δήμων της περιφέρειας

Την εφαρμογή των προγραμμάτων κολύμβησης  και στα δημοτικά σχολεία Δήμων της περιφέρειας ζητά με επιστολή του προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. 

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθούν από τη ΔΕΗ εργασίες αποκατάστασης βλάβης ηλεκτροδότησης στις γεωτρήσεις Τούμπας, και θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων Τούμπας από ώρα 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στις Δ.Κ. και Τ.Κ. Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Βλαχάτανο & Βατατάδες Δ.Ε. Εκάλης, Τ.Κ. Άνω και Κάτω Λαψίστα, Ροδοτόπι, Μ. Γαρδίκι, Ζωοδόχος τμήμα Δ.Ε. Πασσαρώνος, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ Περίβλεπτος, Κρανούλα & Αμφιθέα Δ.Ε. Περάματος...

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία (Ν.4384/2016)

Θεσπίστηκε διαδικασία με την οποία, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα αριθμητικά όρια μετακλητών εργατών γης (και άρα υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη για εργασία), ενώ ο αγρότης επικαλείται αντικειμενική αδυναμία για απασχόληση εργατών γης με έγκυρες συμβάσεις, θα δικαιούται ο τελευταίος να ζητήσει από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την έγκριση κατ’εξαίρεση απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών.

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αμπελακίων, Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 98/2016 απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας (ΑΔΑ: 6ΚΙ3ΩΡΓ-ΤΘΥ), αποφασίστηκε η «Έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αμπελακίων, Δήμου Ζίτσας», με την σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος. Για τον σκοπό αυτό παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως προσκομίσουν στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ζίτσας, τα παρακάτω δικαιολογητικά: Πλήρη στοιχεία ιδιοκτητών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και επικοινωνίας, τηλέφωνο κ.α.) Συμβολαιογραφικές πράξεις παραχώρησης εδαφικών λωρίδω...

Αναρτήθηκε στις 20 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Δημόσια Διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο  διαβούλευσης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ζίτσας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς να συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαβούλευσης καταθέτοντας εγγράφως (έως και τη Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016) με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους επί του σχεδίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): tsda@zitsa.gov.gr, προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν και να ενσωματωθούν στην τελική έκδοση του ΤοΣΔΑ.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Και επίσημα σε ΦΕΚ η παράταση ΟΣΔΕ ως 15 Ιουνίου

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώνει τους αγρότες ότι «όπως αναμενόταν η Ελλάδα κάνει χρήση της δυνατότητας παράτασης στην ημερομηνία για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016 έως τις 15 Ιουνίου 2016».

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Πάνω από 25.000 στρμ οι αιτήσεις για άδειες οινάμπελων

Τα 25.023 στρέμματα τελικά έφτασαν οι αιτήσεις για τις νέες άδειες φύτευσης ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τα 6.500 στρέμματα που δικαιούται η χώρα μας για φέτος, οπότε και θα τεθούν σε ισχύ για τη μοιρασιά των αδειών τα κριτήρια προτεραιότητας, για τα οποία εξέδωσε σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Καρυδιά- Γεωργική Προειδοποίηση- Ζίτσα Ιωαννίνων

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει τόσο για τις βακτηριακές και μυκητολογικές προσβολές της καρυδιάς όσο και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Σημείο παρατήρησης: Ζίτσας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2016»

Δυναμική είναι η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2016» που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά φέτος, με δικό του περίπτερο. Ταυτόχρονα, επιδιώκοντας την πιο ενεργή συμμετοχή του ανέλαβε, μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών, την αιγίδα της φετινής διοργάνωσης.

Αναρτήθηκε στις 16 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Επίσκεψη στο Λύκειο Ελεούσας και ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα (16/05/2016) και ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Φώτη Ράρρα, επισκέφθηκαν το Λύκειο Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» και ευχήθηκαν στους μαθητές καλή επιτυχία.

Αναρτήθηκε στις 16 Μάιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

26,98° Υγρασία: 44% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα