Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Εφαρμογή κανονισμός ξυλείας ΚΑΝ (Ε.Ε.) 995/20110

Με την ΚΥΑ 134627/5835/23-12-2015 (ΦΕΚ 2872/Β’/29-12-2015) τέθηκε σε εφαρμογή στη χώρα μας του ο Κανονισμός Ξυλείας ΚΑΝ Ε.Ε. 995/2010 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Οκτωβρίου 2010 «για τη θέσπιση των υποχρεώσεων των φορέων εκμετάλλευσης που διαθέτουν ξυλεία και προϊόντα ξυλείας στην αγορά». Στόχος του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Ξυλείας είναι η καταπολέμηση του εμπορίου των προϊόντων παράνομης ξυλείας. Ως «νόμιμη» ξυλεία ορίζεται η ξυλεία που παράγεται σε συμμόρφωση με τους νόμους της χώρας όπου γίνεται η συγκομιδή της.

Αναρτήθηκε στις 11 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος

«Εργαλείο» ανάπτυξης και προγραμματισμού χαρακτήρισε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ζίτσας για την περίοδο 2016-2019,  ο αντιδήμαρχος Διοικητικού Οικονομικού Δημήτρης Λάμπρου στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης (9/03/2016) όπου παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α΄φάση).

Αναρτήθηκε στις 11 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Αδιαπραγμάτευτους όρους στη ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων θέτει το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεσμεύσεις από την κυβέρνηση και συγκεκριμένους όρους τους οποίους δεν διαπραγματεύεται θέτει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας για τη ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή. 

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στη σύναψη σύμβασης με το Πανεπιστήμιο για τον έλεγχο της ποιότητας των νερών στην τάφρο Λαψίστας και στον ποταμό Καλαμά

«Πράσινο φως» έδωσε το  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε ελέγχους της ποιότητας των νερών στη τάφρο Λαψίστας και τον ποταμό Καλαμά μέσω του Εργαστηρίου Υγιεινής  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης(09/03/2016) με ομόφωνη απόφαση το Σώμα ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και  του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον έλεγχο ποιότητας του νερού στη τάφρο Λαψίστας και στον πο...

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Με το «κυνήγι του χαμένου Θησαυρού» ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Με πολύ κέφι και διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση, από την πλευρά των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας με τη συνδρομή της ομάδας ενεργών πολιτών “Ychoice”  στο πλαίσιο των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Αναρτήθηκε στις 09 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2016 από 1/01/2016 έως 29/02/2016

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 08 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Άδειες φύτευσης νέων οινάμπελων για το έτος 2016

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 485Β΄/26-2-2016, για το έτος 2016 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οιναμπέλων, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας σύμφωνα με την απογραφή που αναφέρεται στις φυτεμένες εκτάσεις την 31η Ιουλίου 2015.

Αναρτήθηκε στις 08 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για άδειες εγκατάστασης κτηνο-πτηνοτροφικών μονάδων

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς- κατόχους ζωικού κεφαλαίου οι οποίοι διατηρούν κτηνο-πτηνοτροφικές μονάδες εάν στερούνται άδειας οικοδομής να προβούν σε τακτοποίηση (βάσει του 7ου σχετικού νόμου) μέχρι την 12-9-2016 (ημερομηνία ολοκλήρωσης της παράτασης σε όσους απαιτείται) και την εν συνεχεία υποβολή δικαιολογητικών στην Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου για την τελική χορήγηση αδείας εγκατάστασης της μονάδας τους (βάσει του 4ου, 5ου και 6ου σχετικού νόμου)

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Χορήγηση αδειών φύτευσης νέων οινάμπελων για το έτος 2016

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 485 Β΄/26-2-2016, για το έτος 2016 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οιναμπέλων, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου τωναμπελουργικών εκτάσεων της χώρας σύμφωνα με τηναπογραφή που αναφέρεται στις φυτεμένες εκτάσειςτην 31η Ιουλίου 2015.

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Ζίτσας με  «συμμάχους» τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα. Οι εκδηλώσεις που ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή (6/03/2016) και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα (14/03/2016) διοργανώνονται σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους των Τοπικών Κοινοτήτων και εθελοντικές ομάδες πολιτών.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 94% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα