Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Τριήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης από το Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μονή Διχουνίου και ο οικισμός Σακελλαρικού.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Οι πρώην αποθήκες πυρομαχικών του γερμανικού στρατού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων

Τη διαβεβαίωση πως ο Δήμος Ζίτσας και συγκεκριμένα η Δ.Κ. Ελεούσας θα τεθεί στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς για το 2016 έλαβε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10/2015) στη λέσχη Αξιωματικών της 8ης Μεραρχίας πεζικού ΤΑΞΠΖ, με αντικείμενο τον απολογισμό των δράσεων του Τάγματος για το 2015 και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. 

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Αξιοποίηση Παραδοσιακών Διατροφικών Προιόντων για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία των Ιταλικών και Ελληνικών ΜμΕ” και ακρωνύμιο "FOODING"

Η εταιρεία Ήπειρος Α.Ε., σας ενημερώνει στο πλαίσιο  του προγράμματος  «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία ‘Ελλάδα- Ιταλία 2007-13’», υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου το έργο με τίτλο: “Valorization of Traditional Food Products for Competiveness and Innovation of Italian and Greek SMEs”,  “Αξιοποίηση Παραδοσιακών Διατροφικών Προιόντων για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία των Ιταλικών και Ελληνικών ΜμΕ” και ακρωνύμιο «FOODING».

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Απόσταξη στεμφύλων για παραγωγή τσίπουρου

Εν όψει της δίμηνης αποστακτικής περιόδου από την 19η Οκτωβρίου 2015 έως και την 18η Δεκεμβρίου 2015 κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόσταξη των πρώτων υλών (σταφυλιών) για παραγωγή τσίπουρου, από μικρούς αποσταγματοποιούς (διήμερους), ώστε να αποφεύγονται παραβάσεις.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Έναρξη νέας περιόδου θεατρικής ομάδας «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου θα κάνει την πρώτη συγκέντρωσή της εν όψει της νέας θεατρικής περιόδου 2015 – 16 και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ερασιτεχνικά ως ηθοποιοί, σχεδιαστές ή τεχνικοί σκηνικών, μουσικοί, ηλεκτρολόγοι, φωτιστές, επιλογείς κοστουμιών, συγγραφείς, μεταφραστές κ.λπ. να προσέλθουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας, τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ. Για πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα τηλέφων...

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Έως 30 Νοεμβρίου οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής

 H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων υπενθυμίζει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση ότι υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρύγου να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής. Ιδιαίτερα για το 2015 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. (http://e-services.minagric.gr/ ) Για την συμπλήρωση της δήλωσης συγκομ...

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για την καλλιέργεια της ελιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων εξέδωσε τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για την καλλιέργεια της ελιάς.

Αναρτήθηκε στις 20 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου οι πολίτες που απορρίφθηκαν από το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», εφόσον επιθυμούν, θα πρέπει να προσέρχονται Δήμο Ζίτσας (νέο Δημαρχείο), Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Ελεούσα και ώρες 9.00πμ-14.00μμ, για την υποβολή ένστασης. Η ένσταση κατατίθεται εντύπως ενώπιον πιστοποιημένων χρηστών των Κοινωνικών Συμπράξεων, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικα...

Αναρτήθηκε στις 20 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2015- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ (καθεστώς μικρών παραγωγών)

Ο Γενικός Αγροτικός Συν/σμός Ιωαννίνων  “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι έχουν  υποβάλλει  αίτηση  για  τις  επιδοτήσεις  του έτους  2015  ότι  έχει αναρτηθεί  ο  κατάλογος  με  τους  δικαιούχους  οι  οποίοι  έχουν  ενταχθεί  στο  καθεστώς των  μικρών  παραγωγών  με  δικαιούμενο  ποσό  κάτω  από  1250,00 €.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας για σημαντικά ζητήματα

Με συγκεκριμένες προτάσεις που θέτουν τις βάσεις για την ορθολογική και ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής θα προσέλθει στην επιτροπή διαβούλευσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη  (21/10/2015) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16/10/2015), όπου η πλειοψηφία των παρατάξεων κατέθεσαν τις απόψεις τους.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 68% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα