Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2015 από 1/01/2015 έως 31/05/2015 (Ν 4305/2014 άρθρο 15)

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.   

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Παιδικές Κατασκηνώσεις - Δικαιολογητικά - Προθεσμίες

Σχετικά με την αποστολή παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις θερινής περιόδου έτους 2015, σας γνωρίζουμε ότι: Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν τα παιδιά που ασφαλίζονται στον Τομέα ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην ΤΥΔΚΥ) ηλικίας 6 έως 14 ετών ήτοι γεννημένα από 1-1-2001 έως 31-12-2009.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στον αθλητή του Ν.Ο.Ι. Γιώργο Τζιάλλα για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την εθνική μας ομάδα στον τελικό της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου,  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας στην οποία συμμετείχαν και δύο αθλητές  του Ν.Ο.Ι. οι κ.κ. Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος απέστειλε επιστολές με τις οποίες συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και υπενθυμίζει πως η  πολιτεία θα πρέπει να μη στέκεται μόνο στην ηθική τους επιβράβευση αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ειδικό...

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Παράταση έως 26 Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Ζίτσας

Παράταση ενός μήνα και συγκεκριμένα έως τις 26 Ιουνίου δίνεται στους οφειλέτες προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα μετά και τη δημοσίευση στο ΦΕΚ. 946/Β΄/26-5-2015 της σχετικής  απόφασης της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη και της διευκρινιστικής υπ’αριθ. 12/15310/05.05.2015 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων Τμήματος Οικισμού Τ.Κ Ζωοδόχου»

Ο Δήμος Ζiτσας ανακοινώνει ότι θα προβεί στην απευθείας ανάθεση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων Τμήματος Οικισμού Τ.Κ Ζωοδόχου» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές σύμφωνα με:

Αναρτήθηκε στις 27 Μάιος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμαρχος Ζίτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων

Ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Παρακαλάμιων Δήμων για την Ανάπτυξη & Αξιοποίηση του Ποταμού Καλαμά. Ειδικότερα, το απόγευμα της  Τρίτης 26/05/2015 στην έδρα του Συνδέσμου, την Κληματιά, οι εκπρόσωποι των Δήμων (Ζίτσας, Πωγωνίου, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών) που συγκροτούν το Σύνδεσμο  συνεδρίασαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου.

Αναρτήθηκε στις 27 Μάιος 2015 Περισσότερα »
Υπηρεσία “Συντήρησης εξοπλισμού για φωτισμό οδών πλατειών κ.λ.π.”

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης εξοπλισμού για φωτισμό οδών πλατειών κ.λ.π.” ( CPVS…50232100-1 ).

Αναρτήθηκε στις 27 Μάιος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου (ορθή επανάληψη)

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου,με απευθείας ανάθεση,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 3.520,26€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2015 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για υδρομάστευση-Βροσίνας

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας “Συντήρησης & επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αντλιοστασίων-γεωτρήσεων Δήμου Ζίτσας” ήτοι εργασία αποκατάστασης λειτουργίας υδρομάστευσης – αντλιοστασίου Τ.Κ.Βροσίνας του δήμου Ζίτσας. ( CPVS…452321521).

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στην άσκηση ετοιμότητας της πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές

Ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας για τη φετινή αντιπυρική περίοδο  συμμετείχε στην άσκηση ετοιμότητας που οργάνωσε η ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου το πρωί της Τετάρτης (20/5/2015) σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Το σενάριο της άσκησης με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2015»,  προέβλεπε δασική  πυρκαγιά μεγάλης έκτασης (άνω των 1.500 στρεμμάτων), σε περιοχή του Δήμου Ζίτσας μεταξύ των Τ.Κ. Παλιουρής,. Κοκκινοχώματος και Δελβινακόπουλου.

Αναρτήθηκε στις 20 Μάιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

31,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα