Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ενισχύσεις αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Natura 2000

Στόχος του μέτρου 213 «Ενισχύσεις αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Natura 2000 στο πλαίσιο του Μέτρου 213 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013»

Αναρτήθηκε στις 05 Νοέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ζίτσας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ., στο Μνημείο Ηρώων, στην Πλατεία Δημοκρατίας Ελεούσας (πρώην Δημαρχείο).   Με τιμή   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ     ΡΟΓΚΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλόπουλου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Βασιλόπουλου του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν την «Γιορτή Τσίπουρου».

Αναρτήθηκε στις 22 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

Από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σχεδιασμού διοργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 το 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων μέλισσας και τελεί υπό της αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Αναρτήθηκε στις 22 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος στις 23.10.2013

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 23/10/2013 και στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Η εταιρία INTERSPORT και ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Τζιάλλας επισκέπτονται το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Η εταιρία INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS με τη συνεργασία του Δήμου Ζίτσας, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα», θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Δήμου Ζίτσας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ., για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής για τη ζωή τους.

Αναρτήθηκε στις 14 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο "Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911)"

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00,  θα παρουσιάσουν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Ζίτσας το βιβλίο του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911). Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την αρχαιολόγο Χαρά Καππά. Αναφορά στο έργο του θα κάνει και ο συγγραφέας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Η σκυλίτσα της φωτογραφίας είναι περίπου 2 ετών, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη.Είναι εξαιρετικά ήσυχη και φιλική με τους ανθρώπους και αναζητά να βρει άμεσα ιδιοκτήτη που θα την υιοθετήσει και θα της προσφέρει μια ζωή με αξιοπρέπεια και αγάπη.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Γεωργαλή Ευγενία στο τηλέφωνο: 2653360000 εσωτ. 215

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ δίμηνης διάρκειας Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ "ΣΚΗΝΗΣ" ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-14

Η θεατρική ομάδα «Επί σκηνής» του Δήμου Ζίτσας ξεκινά τη νέα θεατρική περίοδο 2013-14 και καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει, να παραβρεθεί στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ώρα 8:00μ.μ. ή να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 6972312237 Νίκος Τζίμας 6974859885 Νίκος Σφαιρόπουλος

Αναρτήθηκε στις 27 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

18,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα