Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Καλλιέργεια Πατάτας

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τον κατάλογο με τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα για την καλλιέργεια της πατάτας, προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου (Περονόσπορος)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων για προγράμματα τουρισμού και βιβλίων ΟΓΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΓΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ : ΑΠΟ 24-05-2021 ΕΩΣ 15-06-2021 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ : ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΓΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΓΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ : ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ ΑΜΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 3.   ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΓΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) Σε περίπτωση συνταξιούχων που πάσχουν από νοητική αναπηρία, εγκεφαλική παράλυση , σύνδρομο Down απαιτείται επιπλέον γνωστοποίηση αποτελέσματος  πιστοποίησης αναπηρίας ή  απόφασης της υγειονομικής επιτροπής. Η ΑΙΤΗΣΗ ...

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Πέμπτη (20/05/2021) στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι την πλατεία του Δημαρχείου στην Ελεούσα, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2021 Περισσότερα »
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΣΤΕΦΟΥ ΣΤΕΦΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ζίτσας, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Πασσαρώνας Στέφου Στέφου, συνήλθε σήμερα, Δευτέρα (17/05/2021), σε κατ’ επείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να αποτίσει ελάχιστο  φόρο τιμής στον εκλιπόντα.  

Αναρτήθηκε στις 17 Μάιος 2021 Περισσότερα »
930.000ευρώ για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η υλοποίηση των  έργων, προϋπολογισμού 930.000ευρώ, που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες της καρυδιάς καθώς και τον κατάλογο με τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2021 από 1/04/2021 έως 30/04/2021

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Προδημοσίευση 3ης Πρόσκλησης Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων έχει εκδοθεί η Προδημοσίευση που αφορά την  3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και σύντομα θα ακολουθήσει η οριστική δημοσίευση.   Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσκλησης μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν απο 10 Μαΐου εως 31 Μαΐου. και ώρες 7:30 π.μ εως 15:μμ.

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα