Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Ενημερωτικές συναντήσεις για την υποστήριξη της παραγωγής και της προώθησης αρωματικών φυτών στο Δήμο Ζίτσας μέσω του «AGRIFARM»

Ενημερωτικές συναντήσεις με παραγωγούς και εν δυνάμει παραγωγούς αρωματικών φυτών ξεκινά ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «AGRIFARM» στο οποίο είναι επικεφαλής εταίρος. Στόχος των συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού είναι η υποστήριξη της παραγωγής και της προώθησης αρωματικών φυτών. Να σημειωθεί πως το έργο «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives - AGRIFARM), που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Interreg» Ελλάδα-Ιταλία,  στοχεύει στην υποστήριξη, μέσω δράσεων συμβουλευτικής, εκπαίδευσ...

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Εκδήλωση μνήμης στη Μπάφρα από το Δήμο Ζίτσας

Με την καθιερωμένη  τελετή στον τόπο εκτέλεσης, στην Κοινότητα Μπάφρας Δήμου Ιωαννιτών,  ο Δήμος Ζίτσας τίμησε τη μνήμη δύο δημοτών του, που πριν από 74 χρόνια είχαν καταδικαστεί σε θάνατο από το έκτακτο  Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2020 από 1/06/2020 έως 30/06/2020

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Επαγρύπνηση και συντονισμό ενεργειών για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού  με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη  αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Πέμπτης (16/07/2020), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες της καρυδιάς.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Στο Δήμαρχο Ζίτσας αντιπροσωπεία των «Πρασίνων»

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα, οι εξορύξεις, η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) με προστασία των οικοσυστημάτων, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Ζίτσας σε μια αειφόρο κατεύθυνση ήταν το αντικείμενο της συνάντησης αντιπροσωπείας του νέου κόμματος των «Πρασίνων» με επικεφαλής τον πρώην Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, με  το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο στο γραφείο του στο Δημαρχείο στην Ελεούσα, το πρωί της Πέμπτης (09/07/2020).

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Επίσκεψη του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής στο Δήμαρχο Ζίτσας

Συνάντηση με το Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων Υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Παχίδη είχε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος το πρωί της Τετάρτης (08/07/2020) στο γραφείο του στο Δημαρχείο στην Ελεούσα. Το Συντονιστή συνόδευε ο Υπασπιστής του Πύραρχος Περικλής Μπόττης.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Ο Δήμαρχος Ζίτσας ζητά να τηρείται αυστηρά η εντοπιότητα για τις εγγραφές των μαθητών στα ΕΠΑ.Λ

Το αίτημά του, η εντοπιότητα να αποτελεί αυστηρά προαπαιτούμενο για τις εγγραφές μαθητών στα ΕΠΑ.Λ,  επαναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας  Μιχάλης Πλιάκος με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας και την αρμόδια Γενική Γραμματέα του Υπουργείου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει η εκροή μαθητών από το ΕΠΑ.Λ Ζίτσας, στο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων. Να σημειωθεί πως ο κ. Πλιάκος ανάλογη επιστολή με τους ίδιους αποδέκτες είχε στείλει και το περασμένο Φθινόπωρο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, χωρίς ωστόσο να λάβει απαντήσεις.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή ρεύματος 02/07/20

Ανακοινώνεται από τη ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 60% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα