Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το ΤΑΠ

Σε απάντηση Αναφοράς, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Σταύρος Καλογιάννης, μεθέμα «Υπόμνημα κατοίκων της Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων», κατά λόγο αρμοδιότητας, και θεωρώντας από τα διαλαμβανόμενα σε αυτή, ότι οι αιτούντες δημότες Ζίτσας, προέβησαν σε τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους προς το δήμο, προκειμένου να επωφεληθούν των απαλλαγών που προέβλεπε η μεταβατική ρύθμιση των διατάξεων των άρθρων 110 έως 117 του ν. 4611/2019,θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Αναρτήθηκε στις 18 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Απόφαση- Στοιχεία επικοινωνίας υπηρεσιών Δήμου

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι να υπάρξουν νεώτερες υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίζουν τις ενέργειες των ΟΤΑ σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του Κορωνοϊού covid-19, η δια ζώσης διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των πολιτών με την κάθε υπηρεσία προκειμένου για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις, να προσδιορίζονται ραντεβού.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Ανανέωση κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ

Αυτόματη ανανέωση γίνεται από τον ΟΑΕΔ όλων των Δελτίων Ανεργίας που λήγουν από 18 Μαρτίου ΕΩΣ 5 Απριλίου 2020

Αναρτήθηκε στις 18 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Ηλεκτρονική υποβολή στρατολογικού Δελτίου Απογραφής μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020

Κατόπιν ενημέρωσης της υπηρεσίας μας από τη Δ/νση Στρατολογικού/ΥΕΘΑ, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της λοίμωξης covid-19 και της επίδειξης κοινωνικής ευαισθησίας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν εμπρόθεσμα Δελτίο Απογραφής μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας :  https://www.stratologia.gr/el/content/katathesi-deltioy-apografis  -γεννηθέντων-το-έτος-2002-κλάση-2023.   Για τα Δελτία απογραφής που θα κατατεθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία θα εκτιμηθούν...

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Παρατείνονται αυτοδίκαια οι άδειες οδήγησης εως 30 Απριλίου 2020

Σας ενημερώνουμε οτι από 16/03/2020 παρατείνονται αυτοδίκαια οι άδειες οδήγησης που λήγουν την συγκεκριμένη περίοδο εως 30 Απριλίου 2020 (εξαίρεση αποτελούν οι επαγγελματικές άδειες οδήγησης για όσους βγαίνουν εκτός χώρας). Οι πολίτες ΔΕΝ επιτρέπεται να προσέρχονται στις Δ/νσεις Μεταφορών και στα ΚΕΠ για την εν λόγω διαδικασία.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 17-18/03/2020

Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχής   17/3/2020 8:00:00 πμ 17/3/2020 10:00:00 πμ ΖΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Βουνοπλαγιά και Ελεούσα στην περιοχή πέριξ επιχείρησης «Πράσινη Γωνιά» και χώρου διεξαγωγής εμποροπανήγυρης     17/3/2020 10:30:00 πμ 17/3/2020 12:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Νεοχώρι     17/3/2020 1:00:00 μμ 17/3/2020 2:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Κάτω Λαψίστα     18/3/2020 8:30:00 πμ 18/3/2020 10:30:00 πμ ΖΙΤΣΑΣ Περιοχή Πετσάλι, πέριξ Ποιμνιοστασίου Κασκάνη Δημήτριου.    

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Λειτουργία ΚΕΠ από 16 Μαρτίου 2020

Σε συνέχεια του εγγράφου της υπηρεσίας μας "ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΠ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ SARS-CoV-2" θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα σχετικά με τη λειτουργία των ΚΕΠ από 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας:

Αναρτήθηκε στις 16 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Με ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, στα πλαίσια υλοποίησης των έκτακτων μέτρων για την λειτουργία των ΚΕΠ που ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού επισημαίνει τα ακόλουθα:

Αναρτήθηκε στις 16 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Οδηγίες λειτουργίας των αθλητικών χώρων του Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που λαμβάνει ο Δήμος Ζίτσας κατά της διάδοσης του κορωναϊού και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, παρακαλούνται οι δημότες, να συμμορφώνονται με τις επιταγές των ειδικών επιστημόνων και να αποφεύγουν τα ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο κτλ. Προτρέπουμε γονείς και μαθητές σε μεμονωμένη άσκηση σε ανοιχτούς χώρους, καλές συνθήκες υγιεινής και ενέργειες που μειώνουν τα φαινόμενα συνωστισμού. Το φαινόμενο είναι πλέον θέμα προσωπικής ευθύνης κάθε δημότη μας.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »
Οι πολίτες να αποφεύγουν την προσέλευση στις υπηρεσίες του Δήμου Ζίτσας συμβάλλοντας στα μέτρα πρόληψης από τον κορωναϊό

Ο Δήμος Ζίτσας, εφαρμόζοντας τις εγκυκλίους των Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών καθώς και  του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού,  παρακαλεί τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης  καθώς και να περιορίσουν τις μετακινήσεις και τις επισκέψεις τους προς τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα