Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα στο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας στο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων και Ανεπιτήρητων Ζώων σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας στο πλαίσιο των δράσεων που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Συντονισμός ενεργειών για την αντιπυρική περίοδο

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και θέματα που αφορούν στη βελτίωση της συνεργασίας για την εφαρμογή συντονισμένων μέτρων και δράσεων με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών,  εξετάστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Δευτέρας (30/05/2022).

Αναρτήθηκε στις 30 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Συνάντηση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου με τον Πρόεδρο της «ΠΙΝΔΟΣ» Ανδρέα Δημητρίου

Οι δύσκολες συνθήκες που δημιουργούνται εξαιτίας του αυξημένου κόστους στις ζωοτροφές και την ενέργεια καθώς και οι  αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου της πτηνοτροφίας που αποτελεί βασικό πυλώνα της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ζίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής αποτέλεσαν μεταξύ άλλων το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της «ΠΙΝΔΟΣ» Ανδρέα Δημητρίου.

Αναρτήθηκε στις 23 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τίμησε τη διακεκριμένη Ζιτσαία γιατρό Νίκη Γύρα - Αγνάντη

Με μια λιτή εκδήλωση, συγκινησιακά φορτισμένη ο Δήμος Ζίτσας τίμησε στη γενέτειρά της, τη διακεκριμένη γιατρό Νίκη Γύρα - Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής, τέως Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής και τέως Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ανοίγοντας τον κύκλο των ομιλιών στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος επεσήμανε,

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Ημερίδα με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας στο Δήμο Ζίτσας

Τις μεταρρυθμίσεις σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος παρουσίασε με ομιλία της η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας στο πλαίσιο της  διήμερης επίσκεψής της στα Ιωάννινα.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Μήνυση για τη δολιοφθορά στη δεξαμενή ύδρευσης στην Κοινότητα Ελεούσας από το Δήμαρχο Ζίτσας

Σε μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος   για τη δολιοφθορά που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις εγκαταστάσεις της δεξαμενής ύδρευσης στην Ελεούσα με αποτέλεσμα το πρωί της Δευτέρας τμήμα του οικισμού να μείνει για κάποιες ώρες χωρίς νερό.

Αναρτήθηκε στις 26 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας αποτελέσει για όλους μας  ανεξάντλητη πηγή δύναμης για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Αναρτήθηκε στις 21 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
5,9 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμό του Δικτύου ύδρευσης εξασφάλισε ο Δήμος Ζίτσας από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Την χρηματοδότηση ενός ακόμη μεγάλου έργου υποδομής που βελτιώνει και εκσυγχρονίζει  τα δίκτυα ύδρευσης εξασφάλισε  ο Δήμος Ζίτσας από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Πρόκειται για το έργο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Δήμου Ζίτσας συνολικού προϋπολογισμού 5.898.343,22 ευρώ που με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Αναρτήθηκε στις 08 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Γυμνάσιο Ελεούσας για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων

Υιοθετούμε ένα αδέσποτο με υπευθυνότητα, είναι το μήνυμα της εκδήλωσης  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποίησε ο  Δήμος Ζίτσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων το πρωί της Δευτέρας  στο Γυμνάσιο Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
Το εκθετήριο στην Ζίτσα φωτίστηκε μπλε για τον Αυτισμό

Με μπλε, το χρώμα του Αυτισμού, φωταγωγήθηκε το εκθετήριο οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

20,98° Υγρασία: 73% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα