Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Σεμινάριο εκπαίδευσης καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/03/2015 το σεμινάριο εκπαίδευσης καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων. Το σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το παρακολούθησαν υπάλληλοι του Δήμου Ζίτσας και πολλοί Δημότες. Ο Δήμος Ζίτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Φούσα, για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους έγκριτους και διακεκριμένους επιστήμονες: Ελευθέριο Γείτονα, Χρυσάνθη Χασά...

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Απόκριες 2015

Σε όλες σχεδόν τις Τοπικές Κοινότητες και στην έδρα του Δήμου στην Ελεούσα πραγματοποιήθηκαν το διήμερο της Αποκριάς εορταστικές εκδηλώσεις. Ο Δήμος σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων,  προσέφερε σουβλάκια και κρασί και οι Σύλλογοι την εθελοντική εργασία. Στην έδρα του Δήμου στην Ελεούσα πραγματοποιήθηκε και παρέλαση μασκαράδων από διάφορους Συλλόγους, το χορευτικό του Δήμου και ο παρευρισκόμενος κόσμος χόρεψαν γύρω από τη τζαμάλα παραδοσιακά αποκριάτικά τραγούδια και για τους μικρούς φίλ...

Αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Απόκριες 2015

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας για τις Απόκριες: Κυριακή 22 Φεβρουαριού Κεντρική Εκδήλωση στην Ελέουσα. 18:00 Παρέλαση Καρναβαλιού στην Λ. Ελευθερίας. 19:00 Παράσταση: Κουκλοθέατρο "Η Αλεπού στο Παζάρι". 19:30 Τζαμάλα στην Πλατεία του Δημαρχείου με Ζωντανή Μουσική και Δρώμενα. Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 11:30 Κούλουμα στα "Εικονίσματα" Μεγάλου Γαρδικίου.

Αναρτήθηκε στις 20 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση για Αποκριάτικο Γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλου Γαρδικίου , σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό με Παραδοσιακή Ορχήστρα - Τζαμάλα που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2015 , ημέρα Σάββατο και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Χορός και είσοδος ελεύθερα για όλους. Με εκτίμηση Το Διοικητικό Συμβούλιο  

Αναρτήθηκε στις 20 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Κοπή βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Ελεούσας

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, η κοπή της βασιλόπιτας από το ΚΑΠΗ Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου. Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., στηρίζοντας με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

Αναρτήθηκε στις 09 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Έντονα καιρικά φαινομένα έπληξαν τον Δήμο Ζίτσας

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σύνολο του Δήμου Ζίτσας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας το τελευταίο διήμερο. Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής, αλλά και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αναρτήθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
13ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

13ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, την διεξαγωγή του 13ου Πανελλήνιου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής με θέμα «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις Στην Προσχολική Αγωγή. Θεωρία & Πράξη». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20,21 & 22 Μαρτίου 2015.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν το κοινωνικό παντοπώλειο του Δήμου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:   1.ΔΑΒΟΥΤΗΣ – ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ) ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙ 2. ΝΤΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ)  8ο ΧΙΛ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΚΟΝΙΤΣΗΣ    ...

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2015 Περισσότερα »
Αγρυπνία στο Μοναστήρι Διχουνίου του Δήμου Ζίτσας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος στις 02/01/2015 και ώρα  8:00 το απόγευμα εως 12:00 το βράδυ,θα τελέσει Αγρυπνία στο Αγίου Δημητρίου Διχουνίου του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στις τουριστικές εκθέσεις Ι.Μ.Τ.Μ. και GREEKLAND PANORAMA

H Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας να δείχνει εξωστρέφεια προβάλλοντας δυνατά το τουριστικό της προϊόν, σκοπεύει να συμμετάσχει σε επιλεγμένες τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού, δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των επισκεπτών της περιοχής της προέρχεται από την Ελλάδα, αλλά και σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με κριτήριο επιλογής τόσο την ενδυνάμωση της θέσης της σε «παραδοσιακές» αγορές τις οποίες η Ήπειρος και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όσο και την προσέγγιση νέων αγορών στόχων

Αναρτήθηκε στις 29 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

24,98° Υγρασία: 57% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα