Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Κατασκευή τρίων Σχαρών Αρ. Απόφασης
22055

O δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης και επισκευής δικτύων ομβρίων υδάτων» ήτοι στην κατασκευή τριών (3) σχαρών από μορφοσίδερο

Αναρτήθηκε στις 14 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Την άμεση ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ζητάει με επιστολή του προς τα Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου ξεκινάει τη λειτουργία της για τη θεατρική περίοδο 2014- 15.

Αναρτήθηκε στις 17 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης 13 Οκτωβρίου

13 Οκτωβρίου Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης Η θρόμβωση μπορεί να προληφθεί, παίξε ενεργό ρόλο, αναγνώρισε τα συμπτώματα, συμβουλέψου το γιατρό σου.

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Ημερίδα για τον καταρροϊκό πυρετό από το Δήμο Ζίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ»”. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας Πλιάκος Μιχάλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους κτηνοτρόφους για την ανταπόκριση που είχαν στην προσπάθεια του δήμου να τους ενημερώσει  για την ασθένεια που εμφανίστηκε, τόνισε μεταξύ άλλων:

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Κ.Δ.Β.Μ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ζίτσας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Β...

Αναρτήθηκε στις 24 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 2η

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στο Δήμο Ζίτσας η 2η ημερίδα με την παρουσίαση –επίδειξη του υποέργου 1 «Σχεδιασμός & υλοποίηση ολοκληρωμένης πλατφόρμας ενημέρωσης και παροχής εξατομικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών» της πράξης «Πύλη παροχής προσωποποιημένων ψηφιακών Υπηρεσιών πολιτισμού, Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον.

Αναρτήθηκε στις 12 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 1η

Από τη νέα Δημοτική αρχή Δήμου Ζίτσας άρχισε να υλοποιείται σήμερα το Υποέργο 1, το οποίο ξεκίνησε με την πρώην Δημοτική αρχή, με τον τίτλο «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά

Σας ενημερώνουμε ότι από 5/9/2014 αρχίζουν οι εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά. Θα λειτουργήσουν τμήματα για μικρούς και μεγάλους. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Βουτσαρά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μασκίνη στο τηλ. 6944922920.

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΞΙ (6) ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ (1944)

Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00π.μ., στο Μνημείο των Πεσόντων, στην περιοχή «Αμπέλια» της Δ.Κ. Ελεούσας, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο, προς τιμήν των έξι (6) συνδημοτών μας, που εκτελέστηκαν πριν 70 χρόνια από τα στρατεύματα κατοχής των ΕΣ-ΕΣ.

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

24,98° Υγρασία: 64% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα