Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δ.Ζίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την 14η Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 9,00π.μ.

Σας προσκαλώ σύμφωνα με το  άρθρο 74Α του Ν. 3852/10, όπως προστέθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/23 και λαμβάνοντας υπόψη την εγκ. 1237/94548/06.11.2023 του ΥΠ.ΕΣ. ,σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δ.Ζίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης  την 14η  Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 9,00π.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών  αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

 

  1.  Χορήγηση ή μη μετάθεσης του χρόνου παράδοσης της Σύμβασης για το τμήμα «Ηλεκτροκίνητο φορτηγό (Αποφρακτικό)» του υποέργου 1 με τίτλο: «Προμήθεια 7 Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων και 6 Φορτιστών Δήμου Ζίτσας» της Πράξης «Υποδομές Ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά Οχήματα – Σταθμοί Φόρτισης Δήμου Ζίτσας» της Αναδόχου Εταιρείας:  FOTAGONLED Α.Ε.
  2. Αποδοχή της 4ης Τροποποίησης της Απόφασης Ένταξης της Πράξης με Τίτλο: «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Εκάλης» (Κωδικός ΟΠΣΑΑ 0010709443) στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020
  3. Εγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ¨ Ασφαλτόστρωση Δημοτικών δρόμων Ελεούσας,  Δήμου Ζίτσας ¨, το οποίο εκτελεί η ανάδοχος εταιρία ΛΑΖΑΡ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.
  4.  Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μ.Π.Ε. του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 9η & 11η, α/α 205) «Υφιστάμενη μονάδα αποθήκευσης, εμφιάλωσης και διακίνησης υγραερίου, θέση: ΑΤΒΑ-ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων, Κοιν. Ροδοτοπίου, Δήμος Ζίτσας, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου»
  5. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο Δήμος Ζίτσας, κατόπιν της αριθ. 575/2024 Κλήσης κατά του Δήμου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων
  6. Λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν
  7. Εξειδίκευση πίστωσης
  8.  Λήψη απόφασης του κληροδοτήματος «Ιωάννη Ίσκου» περί συγχώνευσής του με το κληροδότημα «Στέφανου Βακάλη» για τη δημιουργία ενός Νέου και Ενιαίου Κληροδοτήματος
  9. Ανάθεση σε δικηγόρο  παροχής γνωμοδότησης για ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε ,οι οποίες  αφορούν την  συγχώνευση του κληροδοτήματος «Ιωάννη Ίσκου»  με το κληροδότημα «Στέφανου Βακάλη» για τη δημιουργία ενός Νέου και Ενιαίου Κληροδοτήματος
  10. Τροποποίηση της αριθ. 13327/20-09-2022   σύμβασης με την εταιρεία RECYCOM, σχετικά με  Επέκταση δικτύου κάδων συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας.  
  11. Έγκριση υλοποίησης προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης χρησιμοποιημένων ελαίων στο Δήμο Ζίτσας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                                                                                                                                                               

ΠΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

                     

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΖΙΤΣΑΣ

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2024

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα