Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αίτηση κ. Μακρή Οδυσσέα του Βασιλείου για ανανέωση μίσθωσης κοινοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Πρωτόπαππας, Δ.Ε Ζίτσας του Δήμου Ζίτσας.

Αρ. Απόφασης
148/2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο κάνει δεκτή την υπ’ αριθ. 20898/18-8-2011 αίτηση του κ. Μακρή Οδυσσέα του Βασιλείου εγκρίνοντας την παράταση μίσθωσης του δημοτικού καταστήματος (Καφέ Μπάρ - Ψησταριάς) που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πρωτόπαππας, το οποίο έχει νοικιάσει, ύστερα από την διενέργεια φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας ο ανωτέρω για το χρονικό διάστημα από 30-04-2009 έως 30-04-2012, για εννέα (9) επιπλέον έτη μέχρι συμπληρώσεως της δωδεκαετίας, με ταυτόχρονη τροποποίηση του υπ’ αριθ. 14 όρου του από 01-05-2009 συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου που αφορά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος ως εξής:

  «Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί το ακίνητο ανοικτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα από 17:00 έως 24:00 και κατά τις πρωινές ώρες των ημερών Δευτέρα –Τετάρτη – Παρασκευή από ώρα 11:00 – 14:00 και Σάββατο - Κυριακή από ώρα 08:00 – 15:00».

  Επίσης να προστεθεί ο εξής όρος στο παραπάνω συμφωνητικό μίσθωσης ακινήτου: «Σε περίπτωση παράβασης του ανωτέρω όρου (σχετικού με το ωράριο λειτουργίας) ο Δήμος έχει δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης μετά από την βεβαίωση τριών (3) παραβάσεων ωραρίου κατ’ έτος, από το γραφείο καταστημάτων του Δήμου

  Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταλίκα Γεωργίου

Αναρτήθηκε στις 15 Μάιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα